Alzira enceta este diumenge al Pere Crespí la campanya Somriu als Parcs

0
275

Somriu al Parc campanyaDes de la Regidoria de Cultura s’ha organitzat una campanya cultural i educativa que pretén fomentar la música, el reciclatge i el medi ambient en diversos parcs i places de la ciutat d’Alzira. Estes activitats van dirigides a tots els públics, i l’objectiu principal  és el de revitalitzar zones verdes de la nostra ciutat, i també algunes places, mitjançant la música i altres activitats educatives.

Esta campanya es farà durant tot l’any, un diumenge al mes, i la intenció és que hi participen grups i formacions musicals d’Alzira. Així, en este primer trimestre, estan previstes tres actuacions ben distintes que de segur faran passar un bon matí als assistents.

Per començar, el pròxim diumenge 31 de gener, al parc Pere Crespí, actuarà el grup de pop Lulú y los Tigretones, grup conformat per membres de Limbotheque, els quals oferiran un variat repertori de temes de tots els temps amb una particular versió felina.

El diumenge 21 de febrer tindrem al Parc de l’Alquenència, l’actuació del grup de percussió de la Societat Musical d’Alzira, una formació clàssica que ens sorprendrà amb les seues propostes. Per acabar el trimestre, la Sucro Band ens oferirà un animat concert amb temes d’estil dixie, blues o swing, el diumenge 12 de març, al parc de les Basses.

Tots estos concerts començaran a les 12 del migdia, i aniran acompanyats de tallers de reciclatge per als més jóvens. Així, podran fer-se carasses per a carnestoltes, decorar botelles i gots de vidre  i moltes altres activitats mentre escolten bona música.

Cal incidir que l’Ajuntament vol apostar per les agrupacions locals durant tota esta campanya, però també vol tindre en compte les noves iniciatives que fomenten les diverses manifestacions artístiques, i al mateix temps els valors mediambientals i educatius. Es pretén mantindre una línia d’actuacions variades i atractives amb un cost econòmic moderat, que acoste la música i altres activitats a l’aire lliure a tota la població.

Aquells grups que vullguen oferir les seues iniciatives es poden posar en contacte amb la Regidoria de Cultura, mitjançant l’adreça electrònica cultura@alzira.es, on se’ls informarà i es recolliran les propostes per valorar la seua idoneïtat.

En un futur no es descarta que el camp de les activitats es puga ampliar al teatre, dansa, arts plàstiques, jocs populars o tallers de qualsevol d’estes disciplines artístiques.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here