La I Exposició Cultural Fallera de Carcaixent descobrix les noves tendències

0
194
La FMI Laia Chorro inaugurà la mostra
La FMI Laia Chorro inaugurà la mostra

IMG_0896IMG_0934La Fallera Major Infantil Laia Chorro i el presidente de la JLF José Vicente Gascó inauguraren ahir al Magatzem de Ribera la I Exposició Cultural Fallera en la que els visitants poden gaudir de les mostres de diferents professionals i entitats relacionades amb el món de les falles, on descobriran les noves tendències culturals per a les falles 2016 i el futur nou exercici faller. A l’acte va assistir la regidora de Festes Rosa Nicolau.

A la mostra estan programades diferents activitats de caire cultural i faller, entre elles, la presentació del llibre de Francesc Xavier Rausell Adrián «Indumentària Tradicional Valenciana».

Organitzada per la Junta Local Fallera de Carcaixent, la I Exposició Cultural Fallera compta amb la col·laboració de l’ajuntament de la ciutat i la direcció cultural de les entitats El Casal de Sento, Aula editorial, Ribergraf i El petit Editor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here