ADAFIR, Gresa, Mª Luisa Parrilla i Salvador Piera guardonats en la conquesta d’Alzira

0
206
Fernando Gresa, Ángela López (ADAFIR), Mª Luisa Parrilla i Salvador Piera
Fernando Gresa, Ángela López (ADAFIR), Mª Luisa Parrilla i Salvador Piera
La corporació amb els premiats
La corporació amb els premiats
La processó cívica encapçalada per la senyera d'Alzira
La processó cívica encapçalada per la senyera d’Alzira

L’Associació contra la Fibromiàlgia -ADAFIR-, la botiga fundada en 1880, Tejidos Gresa, la violongelista de l’Orquestra de RTVE, Mª Luisa Parrilla i el reconegut sindicalista Salvador Piera han rebut esta nit les insígnies d’or de la ciutat, de mans de l’alcalde d’Alzira Diego Gómez davant les seues excel.lents trajectòries en diferents camps i sectors.

Al mateix temps l’antiga Alget-zira Xúquer ha commemorat el 773 aniversari de la seua conquesta per part de Jaume I, un 30 de desembre de 1.242. La celebració ha començat a les 18:30 hores amb la Baixada de la senyera local des del balcó del Saló Noble, tot seguit la processó cívica ha recorregut el carrer de Sant Roc, la Plaça de la Constitució, el carrer Major Santa Caterina, Faustino Blasco, Calderón de la Barca, els Cassalicis, l’avinguda Sants Patrons, la Plaça del Regne, la Plaça del Mercat, l’avinguda Luis Suñer i la Plaça del Sufragi on estan previstes les actuacion abans esmentades. La comitiva, encapçalada pels guardonats i per les autoritats municipals ha estat acompanyada per dolçainers i tabaleters, pel grup de Danses d’Alzira i per una representació dels moros i cristians de la Vila.

Al final del recorreguten la Plaça del Sufragi i abans de pujar de nou la senyera local han actuat la Banda Jove de la Societat Musical d’Alzira i la Coral d’Alzira, que han cantat la nadala «Nit de Pau» i l’himne d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here