Educació en valors amb el cine per als alumnes de secundària de Carcaixent

0
248

CARCAIXENT -IES ARAB. rIBERAEs projectarà la pel·lícula «Un sueño es posible», amb què treballaran valors com ara l’acceptació de la diversitat, l’esforç i la constància

Demà dimecres 16 de desembre, al voltant de 400 alumnes de 1r., 2n. i 3r. d’ESO dels centres IES Arabista Ribera, Sant Antoni i Ave Maria, participaran en el programa de «Cine i Educació en Valors» que ha organitzat la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de l’Ajuntament de Carcaixent.

Es projectarà al Teatre don Enrique la pel·lícula «Un sueño es posible» per a després treballar amb del material didàctic que compon tot el programa  valors com ara l’acceptació de la diversitat , l’esforç i la constància per aconseguir fites personals, el valor educatiu de l’esport en la vida de les persones, etc. Esta activitat està finançada per la Conselleria de Sanitat i el material pedagògic està avalat per la Fundació d’Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here