Els xiquets protagonistes del Nadal a Carcaixent

0
177

Carcaixent campanya NadalUn cap d’any infantil, cine, teatre són algunes de les propostes per als més menuts de “Carcaixent viu el Nadal”

Este dissabte es va donar el tret d’eixida a la campanya “Carcaixent viu el Nadal” amb els tallers “Preparem la decoració de Nadal”. Durant tot el matí les xiquetes i xiquets que es van acostar al Passeig van poder fer corones nadalenques, boles i ninots de neu per penjar-los en el seu arbre de Nadal.
Les activitats continuaran el  proper cap de setmana amb la I Matinal Solidària, que comptarà amb la col·laboració de diferents entitats i associacions de Carcaixent. La matinal començarà a les 10:00 hores a la Plaça del Mercat i hi hauran durant tot el matí activitats i animació musical per a tots els públics. A partir de les 12:00 hores, al Mercat Municipal, els més menuts podran participar en els tallers de cuina intergeneracionals “Els majors ens ensenyen a cuinar” organitzats en col·laboració amb el CIM, on podran apendre a fer dolços típics de Nadal que podran emportar-se a casa.
Altres de les activitats previstes per a xiquets és un Cap d’Any infantil per al diumenge 27 de desembre. Des de les 11:00 hores a la Plaça Major hi hauran tallers i ambientació musical per preparar-se per a les  les dotze campanades que se simularan a les dotze del migdia. Després continuarà la festa amb més jocs i un photocall per a que puguen tenir un record del dia. També a la Plaça Major, el 4 de gener, les xiquetes i xiquets podran fer entrega de la seua carta a l’Emissari Reial i gaudir d’altres sorpreses que s’estan preparant per a eixe dia.

El dissabte 26 es projectarà al Teatre Don Enrique la pel·licula “Els Minions”. L’entrada és gratuïta, però des de hui s’han de retirar les invitacions al Centre d’Informació Juvenir (Plaça Major 9, 2n). També caldrà fer reserva prèvia per a l’excursió a Expojove que eixirà de Carcaixent el diumenge 3 de gener. El preu de l’entrada al reciente més l’autobús és de 3€ per als menors de 14 d’anys. El preu per a la resta és de 5€. Si voleu més informació sobre les dos activitats podeu cridar als telèfons 962457625 o 962457624.

Departament de Comunicació i Premsa
Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here