Alzira obri a la participació ciutadana els projectes que optaran als fons FEDER

0
235

ALZIRA -M,UNTANYETA -Foto Aèria-Hui ha tingut lloc una nova reunió de l’equip de govern amb tècnics municipals de diversos departaments de l’Ajuntament. Aquest grup de treball té per objecte coordinar els treballs per a la redacció de l’estratègia DUSI (Projecte Estratègic de Desenvolupament Urbà Sostenible), que ha de marcar el futur de la ciutat i poder optar als Fons Feder.

Aquest matí regidors i tècnics de l’Ajuntament d’Alzira s’han reunit per a obrir a la participació ciutadana del Projecte Estratègic de ciutat. En els distints consells municipals, tant el de Medi Ambient, el de Comerç, l’Econòmic i Social, etc., on estan representats col·lectius de la nostra ciutat, ja s’han iniciat la ronda de consultes i de propostes. D’igual manera, en les pròximes setmanes, s’habilitarà una pàgina web específica del Pla Estratègic i se sotmetrà a consulta electrònica els seus principals objectius.

Alguns dels paràmetres a considerar són la definició de “model de ciutat” i del seu pla estratègic com a punt de partida per a compartir visió sobre les necessitats i prioritats que han de ser ateses.

Per a construir aquest nou model de ciutat s’està treballant amb els diversos col·lectius i organismes ciutadans aplicant així la nova Carta de Participació Ciutadana on tota la ciutadania puga realitzar diferents aportacions i idees, per a que les persones siguen les veritables protagonistes en el canvi de model de ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here