Reunió de l’alcaldessa de Carlet amb Anitin i Acnut per coordinar les ofertes de treball

0
350

Carlet alcaldessa amb Anitín i Acnut L’alcaldessa de Carlet, Mª Josep Ortega, s’ha reunit amb representants de les empreses ANITÍN i ACNUT, dos de les empreses més grans instal·lades al polígon industrial de Carlet, per tal de coordinar-se en matèria d’ocupació. Anitín compta amb una plantilla de 500 treballadors dels quals el 30 % són veïns de Carlet. ACNUT, per la seua part, té un total de 65 treballadors a la nau de Carlet.

En la reunió han acordat iniciar actuacions de coordinació entre les empreses, l’Ajuntament (Agència de Desenvolupament Local) i el Servef per a donar la màxima difusió entre els ciutadans de Carlet quan hi haja una oferta de treball i informar així les persones parades que estiguen interessades.

També acordaren que l’Agència de Desenvolupament Local i el Servef formaran les persones aturades que tinguen els perfils professionals que les empreses necessiten.

Acnut

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here