La gala a benefici d’ADISPAC ompli el Grant Teatre i recapta prop de 5.000€

1
242
Eugeni Alemany i Botifarra amb el director d'Ibn Jafadja
Eugeni Alemany i Botifarra amb el director d’Ibn Jafadja
Pepe Gimeno "Botifarra" amb Joan Amèric
Pepe Gimeno «Botifarra» amb Joan Amèric

Els centenars de persones que ompliren, anit, el Gran Teatre d’Alzira presenciaren una magnífic espectacle, es divertiren com poques vegades i a més contirubiren a paliar l’elevat dèficit d’ADISPAC, una entitat que fa un gran paper en pro dels discapacitats i que ha sigut

Les Muixerangues entusiasmaren els assistents
Les Muixerangues entusiasmaren els assistents

especialment castigada per les retallades de les administracions.

Pep Gimeno «El Botifarra» va ser el principal protagonista de la gala tot i que va estar magníficament acompanyat per altres artistes com Gerad Tomás, Lola la Molinera, Joan Amèric, Angels Cuenca Boix, Alex Iñigo a la guitarra, el dolçainer Xus Gandía, Colla de Tabal i Dolçaines Les Raboses d’Alzira, l’Agrupació Ibn Jafadja de la Societat Musical d’Alzira i l’humorista Eugeni Alemany que va conduir l’acte a més d’arrancar un montó de riatlles a tots els assistents.

El més important ha sigut la solidaritat mostrada pels actors i assistents a la gala benèfica que ha deixat una recaptació pròxima als 5.000 euros, encara que d’esta suma caldrà  descomptar uns quants centenars d’euros per distintes despeses.

Al final satisfacció enorme entre els dirigents d’ADISPAC que agrairen al públic i  especialment a la fallaSant Joan per ser l’organitzadora de tan exitòs esdeveniment artístic-cultural.

1 Comentario

  1. Espectacular, emocionant m’ho vaig passar genial.

    Tambe hi ha que dir que l’actuacio de la agrupacio amb Muixerangues al cel, de Juan Carlos Sempere Bimboí, i la muixeranga d’Algemesí va estar impresionant.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here