Alzira celebrarà el pròxim dimecres la primera assamblea ciutadana a l’Ajuntament

0
191

Assemblea convocat alziraDins dels objectius de l’equip de govern està ser plurals, transparents i participatius. «Els veïns i veïnes d’Alzira deuen ser part activa del treball que es realitza en la ciutat, des de la presa de decisions fins a poder aportar idees, suggeriments i projectes que ajuden a revitalitzar, i fer més agradable, la convivència i el dia a dia a Alzira», així s’ha manifestat Inmaculada Onrubia, regidora de Participació Ciutadana.
L’alcalde, Diego Gómez, junt amb Inmaculada Onrubia, s’han reunit em l’Ajuntament amb els membres de les diverses associacions veïnals de la ciutat. Per una banda els han presentat la nova Carta de Participació Ciutadana, i han destacat que una de les principals novetats és la creació d’una assemblea ciutadana, un hora abans de cada sessió plenària, per tal que els ciutadans puguen formular tot allò que creguen oportú per tal d’establir llaços d’unió entre la ciutadania i l’Ajuntament, sempre dins de l’exercici dels drets de control democràtic i de l’acció del govern.
«Esta assemblea deu convertir-se en un mecanisme de diàleg real, entre ciutadans i corporació, que ens permeta la participació efectiva a l’hora de prendre decisions en l’àmbit local, i aportar solucions i millores per a fer entre tots la ciutat que volem», ha manifestar Onrubia. La primera d’estes assemblees tindrà lloc este dimecres, 30 de setembre, a les 18 hores, un hora abans de la sessió del Ple corresponent a este mes.
Dins de la nova Carta de Participació hi ha més qüestions a destacar, com la creació de les consultes populars per a articular les necessitats que deriven en fer realitat el que vertaderament demanden els ciutadans. Fins al moment la presa de decisions ha recaigut en el govern de torn, des d’ara es pretén donar una participació activa als ciutadans a l’hora de prendre decisions que marquen el futur d’Alzira.
Volem ser el govern més obert, plural, participatiu i transparent de la història de la democràcia en la nostra ciutat. Entre tots farem d’Alzira la ciutat que volem.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here