Els Moros i Cristians d’Alzira rendiren homenatge als fundadors durant el Pregó

0
488

L’Associació Cultural Moros i Cristians de la Vila va rendir homenatge el passat dissabte als fundadors; Ricardo Martínez Escribano de la falla San Roc a qui se li imposà la insígnia d’argent de l’Associació.
De la falla Pere Morell a Jaume Navarro Lloret, que va ser el primer president de l’Associació i és l’ emissari moro en l’ambaixada.
També a Fernando Vera Marti , qui va ser president des de 2003 fins 2010, a Joaquin Gomis Blasco, sultà a l’any 2011. A més de la falla Plaça el Forn, Juan Alfonso Gómez Aparicio, a l’actual president Joan Carles Costa Gonzalvo, de la falla El Mercat, Bernardo Martínez Pérez i finalment a Juan Ortega Pelufo, com a fester mes veterà de l’Associació.

El pregoner d’enguany ha sigut el pàrroc de la Sagrada Família Juan Cabanes, mentre l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez tancava l’acte celebrat al Gran Teatre, escenari que ha sustituït al de les Muralles.

El president, Joan Carles Costa va imposar la corona que l’acredita com Na Violant 2015 a Lourdes Garcia. Intervingueren durant l’acte la colla Les Raboses i el ballet Silku Nur.

Assistiren també el Vicepresident de la Junta de Germandats i Confraries de la Setmana Santa d’Alzira, Antonio Zafon; el President de la coordinadora de festes de Barris i Partides, Salvador Caballero i directius de la mateixa; President de la Reial Confraria de la Verge del Lluch, Antonio Sancho; President de la Reial Confraria Verge de la Murta, Juan Pellicer; Vicepresidenta de la confraria dels Sants Patrons; Presidenta de l’associació Castilla La Mancha; representants de les festes de barris; Presidents i representants de les diverses comissions falleres ací presents i Presidents de les diferents associacions de la ciutat; junta la Presidenta de la federació d’intercomparses de Paterna.

Intervingueren durant l’acte, presentat per Salva Roses, la colla Les Raboses i el ballet Silku Nur.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here