Alzira neteja els entorns dels centres escolars

0
209

El pla de neteja de solars al costat de les escoles que du a terme l’Ajuntament d’Alzira complix els seus objetius

Des de la Regidoria d’Urbanisme, es posen tots els mitjans posibles al seu abast perquè els entorns dels centres educatius de la nostra ciutat complisquen l’objetiu marcat el passat mes de juliol.
El regidor Fernando Pascual manifesta que s’han prioritzat els solars que es troben prop dels centres educatius. Esta mateixa semana les actuacions de neteja s’han realitzat a les zones ubicades al costat dels col·legis Tirant lo Blanc i Pintor Teodoro Andreu, abans de començar el curs escolar 2015-2016, per a evitar que eixos espais suposen un perill per als xiquets i vianants.
A més, este Ajuntament també va rebre queixes per part dels pares de l’IES Tulell, que demanaven la transformació d’estos solars en espais òptims i segurs, lliures de brutícia i fem, ja que suposen un perill i un focus d’infeccions i insalubritat.
Segons el regidor d’Urbanisme es continuarà treballant per a netejar els solars d’Alzira i aconseguir que la nostra siga una “ciutat amable”, com l’equip de govern es va comprometre a l’inici d’este projecte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here