IDEA amplia a 11 els projectes europeus de Mobilitat a Alzira

0
72

IDEA i la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació amplien els projectes europeus de mobilitat durant els pròxims mesos. Es realitzaran 11 projectes d’intercanvi en països europeus, formació o pràctiques en empreses que permetran a 30 participants l’adquisició i ús de coneixements, habilitats i qualificacions per al desenvolupament personal i professional.

Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “enguany ampliem a 11 els 5 programes europeus realitzats en 2014 en què participarà l’Ajuntament d’Alzira fins a finalitzar l’any. L’objectiu d’aquestos programes és crear noves oportunitats de desenvolupament, ocupació i innovació; promoure la cooperació i la mobilitat dins de la Unió Europea; tractar d’ampliar els recursos disponibles en benefici dels desocupats de la nostra localitat i aproximar noves fonts de coneixement i finançament a Alzira. Aquestos programes són finançats per fons europeus i s’ha realitzat un important esforç des d’IDEA per a trobar nous recursos.”

Els projectes de mobilitat i voluntariat europeu són una experiència d’aprenentatge en l’àmbit de l’educació no formal, en la qual les persones milloren o adquireixen competències per al seu desenrotllament personal, educatiu i professional, així com per a la seua integració social. Si bé l’activitat no és remunerada, l’objectiu del projecte és que al voluntari no li coste diners la seua participació, per la qual cosa el projecte cobreix el cost del transport, l’allotjament i la manutenció. El total dels projectes permetran a un total de 30 participants realitzar aquestes activitats, davant els 24 de tot el 2014, així com obtindre competències i coneixements per al seu desenvolupament personal i professional.

Adjuntem un quadre-resum de l’estat dels projectes i emplacem totes les persones interessades a informar-se en les oficines d’IDEA (Iniciativa per al Desenvolupament Econòmic d’Alzira, c/ Ronda d’Algemesí, 4, Alzira) i www.idea-alzira.com

TITOL TIPUS DE PROJECTE DATES ESTAT PARTICIPANTS
Exploring the potential of social media Curs Formació 24 agost- 1 de setembre Bielorrúsia 4  (sense límit d’edat)
ART-Repreneur “Developing the entrepreneurial skills of youth by creative recycling” Intercanvi Juvenil 24 – 31 octubre Romania 8 joves (18 – 30 anys) + 2 representants d’IDEA
Recognition and Added value of Non-formal Education Curs Formació 15 – 19 novembre Lituània 4  (sense límit de edat)
Comunity 2.0 – Creative CSR intruments for youth projects Curs Formació 27 novembre – 4 desembre Romania 2  (sense límit d’edat)

 

 

 

TITOL TIPUS DE PROJECTE DATES ESTAT PARTICIPANTS
IDEA Moves Pràctiques de 2 mesos en empresa per a estudiants dels cursos FPE IDEA 1 de setembre al 31 de maig 2016 Itàlia / Regne Unit 6
IDEA lluitant contra la desocupació Curs de Formació Per definir Regne Unit 2
Youth and Opportunities Acollida de 2 voluntaris europeus a IDEA 1 d’octubre- 30 juny 2016 Regne Unit – Eslovàquia 2
Be Volunteer Be Yourself Acollida de 1 voluntari europeu a IDEA 1 d’octubre 2015- 30 juny 2016 Grècia 1
Youth Training Madeira 2 jóvens de Alzira fent un Servei Voluntari a Madeira 1 de juliol 2015- 30 d’abril de 2016 Portugal 2
EURODISEA Acollida de 1 jove europeu en pràctiques a IDEA 1 de desembre del 2015- 30 d’abril del 2016 Bèlgica 1

 

Nota de premsa del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here