El govern d’Algemesí rebutja el «tipus d’oposició» del PP

0
128

La signatura que demostra el tipus d’oposició que està portant a terme el PP
L’alcaldessa Marta Trenzano mostra el document que figura com a vàlid i que està a disposició del personal del consistori

En les últimes setmanes hem assistit a una oposició destructiva per part dels populars, a més a més, tractant-se d’acusacions amb poc de fonament i amb mentides per tal de confondre l’opinió pública. L’objectiu és clar, apartar la mirada de la ciutadania de les mesures que estan portant-se a terme en matèria d’ocupació, comunicació i serveis municipals.
L’última difamació és al voltant de la signatura de l’alcaldessa Marta Trenzano en un document on encara figurava l’anterior alcalde. L’alcaldessa, coneixedora del comprensible error humà del tècnic municipal, ho va consultar perquè l’esmenaren. Així doncs, i com s’adjunta en la imatge, el document oficial consta de la signatura de Marta Trenzano amb el seu nom.
Des de l’equip de govern es demana al PP una oposició més constructiva, que presenten algunes propostes, que entren al debat democràtic i que contribuïsquen a millorar el poble, deixant enrere la vella política de les campanyes negatives, difamatòries i que no fan més que crispar i generar malestar innecessari entre la població, a més de fer perdre el temps a l’equip de govern en ximpleries.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here