Festival de Bandes al carrer a Alzira amb motiu del Dia de la Música

1
134

Des de la Societat Musical d’Alzira volem traure la música al carrer per a què els alzirenys coneguen un poc més el nostre món i festegen al costat de nosaltres aquest dia tan important.

El dissabte 20 de juny és la festa de la música, una celebració que es fa a les grans ciutats europees des de fa alguns anys i que consisteix a traure la música al carrer, i la Societat Musical no volem ser menys. Volem que tots els alzirenys/es gaudisquen a l’aire lliure de xicotets concerts de tot tipus de música com si en foren un més. L’objectiu de la Festa de la Música és que tota la ciutat forme part de l’escenari, per això s’ha decidit fer diversos tipus d’actuacions en els punts més representatius de la nostra ciutat: La Plaça Major, la Plaça de les Lletres Valencianes, el Carrer Major Santa Catalina (enfront dels antics cines Colón), el Parc de la Marina Espanyola la Plaça Cartonajes i el Parc Pere Crespí. Els alzirenys/es podran gaudir de la nostra música i músics de 12 a 14 hores i de 19 a 21 hores. En l’acte que clausurarà aquesta jornada musical, que es farà a la Plaça Sant Joan i serà organitzat per comissió Falla Sant Joan, actuaran la Banda Juvenil, l’agrupació Ibn Jafadja i la Banda de Música Villaconejos. Per acabar el dia de la millor manera, es farà un sopar en aquesta Falla per als músics madrilenys i els organitzadors de la festa, així com tots aquells músics que ho desitgen. A més a més gaudirem d’una actuació, per determinar, en aquesta mateixa plaça.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here