Reiniciem demana un auditoria externa per conèixer la «situació» de l’Ajuntament

2
162

Lamentablement la situació econòmica de l’Ajuntament de Carcaixent deixa molt a desitjar, tenint actualment un deute aproximat d’uns 14 milions d’euros i tenint un endeutament a data d’avui fins a l’any 2033, sentències judicials urbanístiques pendents de pagament,… tot açò sent conseqüència d’errònies polítiques realitzades anys arrere.

Així també, cal ser conscients de la realitat i veure el tipus de gestió que s’ha realitzat els últims anys respecte a serveis externalitzats, la forma de funcionar i de dur l´Ajuntament o la política de personal seguida per l’anterior equip de govern.

Per açò, Reiniciem, portava en el seu programa electoral que era imprescindible i prioritari, realitzar una auditoria Econòmica – Financera per a saber al detall la situació actual dels comptes municipals i quins han sigut les causes que han portat a l’Ajuntament a aquesta situació perquè la ciutadania conega amb total transparència quina és l’herència rebuda. Així també, proposàvem una auditoria que examinara totes les subcontractes municipals així com realitzar una nova relació de llocs de treball.

Per això, Reiniciem ha realitzat una petició per escrit al nou Alcalde, amb la intenció que aquest encomane la realització d’una auditoria externa que englobe tot l’àmbit econòmic, financer i comptable; així com la funcionalitat i l’operativitat, la legalitat dels processos seguits, el compliment i el seguiment de les subcontractes existents a l´Ajuntament així com una nova relació de llocs de treball.

«Sabem del cost econòmic que te el realitzar estes auditories, però considerem necessari auditar l´Ajuntament en totes les seues vessants per a què és sapiga de forma completament transparent quina és la situació actual i quines han segut les polítiques que ens han dut a esta situació i no tornar a caure en elles. Els Carcaixentins tenim el dret ha saber-ho, per tant, li preguem al nou Alcalde, que el més aviat ho encomane i que en el seu moment ho faça públic».

2 Comentarios

  1. Supongo que el Equipo de Gobierno sabrá valorar los partidos de Carcaixent que están por hacer una oposición constructiva y los que están por vegetar.

    • Los de la oposición constructiva ya están en el gobierno municipal y lo de valorar la vegetalidad pertenece al ámbito del ciudadano , no al equipo de gobierno.Además , puede que los «vegetales» no sean tales en ciertos momentos y sean los que voten en contra ( junto al equipo de gobierno en minoría ) de realizar la auditoria demandada por otros grupos.
      Carcaixent necesita saber exactamente cual es su situación económica/financiera , pero mucho me temo que algunas cosillas no se va a querer que salgan a la luz y esa auditoria no se va a realizar con escusas de cualquier índole.
      ¿ Que significa » el Equipo de Gobierno sabrá valorar»?¿ entrega de medallas ? ¿ remuneración económica ? ¿ que tipo de premio a la labor realizada ? ¿ algún castigo por ser vegetal ? ¿ no se ha dado cuenta usted que el » no hacer » puede que tenga reconocimiento social por parte de ideologías confrontadas y sea esa la linea del reconocimiento por parte del ciudadano ?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here