Compres diurnes i nocturnes en la Fira del Comerç i els Servicis d’Almussafes

0
63

L’Àgora del parc Central acollirà el mercat, organitzat per AECAL

La Fira de l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes s’inaugurarà a les 18.30 hores de demà divendres dia 5 i continuarà durant tota la jornada del dissabte dia 6. Durant els dos dies, el mercat obrirà les seues portes fins a l’1 de la matinada, apostant per les compres en horari nocturn. L’èxit que va tindre la iniciativa en l’edició del passat any ha portat als organitzadors a repetir l’experiència en esta onzena edició, en la que els visitants podran adquirir una gran varietat d’articles i familiaritzar-se amb l’oferta empresarial i de servicis de la localitat en els 17 estands exposats. La recentment inaugurada plaça pública del parc Central, denominada Àgora, ha sigut la ubicació triada per a la celebració d’esta iniciativa de promoció comercial organitzada per AECAL, amb la col·laboració de l’ajuntament.

L’onzena Fira del Comerç i els Servicis d’Almussafes obrirà les seues portes a les 18.30 hores de matí dissabte, apostant de nou pel format Outlet i amb un programa d’activitats culturals i d’oci complementari que atraurà a un gran nombre de visitants.

L’esdeveniment de promoció comercial, convocat per AECAL, invita per segon any consecutiu, a disfrutar dels diferents estands sobretot a les vesprades i nits. L’organització seguix així a la moda del night shopping, que cada vegada adopta a un nombre més gran de seguidors, a més de considerar que les altes temperatures que acompanyen este mes de juny són molt més adequades per a la continuïtat d’esta variació en la franja horària.

Roba, complements, restauració, joguets, formació, banca, gastronomia, dietètica i oci es complementaran en esta nova convocatòria dels establiments comercials locals, que en esta ocasió oferta un total de 17 parades. “Tacons i taconets”, “Tulipa”, “Esplai Esport”, “Òptica Santamaria”, “Anto”, “Juguetes tradicionals.com”, “Encants”, “Bou Tenda de Roba”, “Bar Mesón”, “Herbodietetica Prats”, “Nanos”, “Llenceria Loles”, “Cinderella”, “Base Esports Martí”, “Connexió Neuronal”, “Hotel Tryp” i “Caixa Popular” són les pimes que han apostat per donar a conéixer els seus principals productes, marques i servicis en la fira comercial de juny.

L’animació, tant per als més menuts com per als adults, està assegurada durant les dos jornades de desenrotllament del mercat, atés que a les 21.30 hores de matí divendres s’oferirà una discomòbil en l’escenari de l’Àgora, que es desenrotllarà fins a les 00.30 hores. Així mateix, d’11.30 a 13 hores del dissabte, l’Acadèmia local Connexió Neuronal oferirà una oferta de tallers infantils i, ja a la vesprada, entre les 17.30 i les 21.30 hores, l’Ajuntament farà possible que els xiquets es divertisquen en els castells unflables.

Un any més, l’organització confia a complir amb les expectatives fixades en este mercat a l’aire lliure que suposa l’obertura de la temporada estiuenca i que ja s’ha consolidat com a part de la programació anual d’activitats que s’oferixen en la localitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here