Reiniciem aposta per potenciar el turisme, el media ambient i les energies renovables

1
235

El col·lectiu Reiniciem Carcaixent aposta pel turisme, el medi ambient i les energies renovables com un dels sectors claus a desenvolupar en la localitat.
Reiniciem defensa que Carcaixent té moltes més possibilitats turístiques del que la gent es creu i defensen l’important patrimoni cultural existent, així com el llegat, que també ha de ser futur, de ser el bressol de la taronja.
Des de Reiniciem aposten per recuperar l’antiga via fèrria Carcaixent-Gandía-Dénia i convertir-la en via verda, fent destacada menció de la importància que va tindre en la localitat. Així també aposten per potenciar les rutes existents, entre altres la ruta dels horts o la ruta dels Calciners, arribant a acords per a rehabilitar els forns de calç existents en el terme municipal.
Un altre dels temes que consideren precís abordar és el paratge natural municipal «Hort de Soriano-Font de la Parra». Reiniciem, aposta per una contínua reforestació del paratge així com aprofundir en la plantació de diferents espècies autòctones. També, aposten per la creació d’una aula de la naturalesa com a motor per a reactivar el paratge i que comportaria uns millors accessos i servicis per a fomentar la visita al paratge, així com el càmping i l’establiment de caravanes.
Reiniciem també aposta per les energies renovables i la sostenibilitat, per a això, proposen aprofundir en la bonificació dels vehicles elèctrics en l’impost de circulació, la progressiva reconversió dels vehicles municipals actuals en vehicles híbrids i la instal·lació de punts de recarrega per a vehicles elèctrics. Així també, aposten per la progressiva adaptació de tots els edificis municipals a aquest tipus d’energies.
Reiniciem afirma que «Carcaixent té moltes possibilitats turístiques, sobretot relacionades amb la taronja i el seu patrimoni cultural, per això, considerem prioritari potenciar el turisme rural i crear una oficina de Turisme perquè done a conèixer l’enorme potencial que té la nostra localitat».
Per a finalitzar, Reiniciem afirma que «aquest sector ha estat oblidat durant molt de temps pels dirigents municipals i que des del seu col·lectiu no sols prometen, sinó que poden predicar amb els fets, ja que des dels seus inicis, Reiniciem ha organitzat diverses i periòdiques activitats per a donar a conèixer i posar en valor el patrimoni cultural i mig ambiental que té Carcaixent.

1 Comentario

  1. Reiniciem Carcaixent, es el partido político que tiene las ideas más claras, todas las propuestas que hace son poniendo los pies sobre el suelo, la mayoría son para beneficio de los ciudadanos y el resto para amortizar el gran deficit que ha dejado el PP-Juanito Albert, Reiniciem Carcaixent, sigue una trayectoria recta y sin mirar atrás, pese al boicot que le están haciendo algunos partidos de derechas no invitándoles al debate que a sus espaldas organizan, Reiniciem Carcaixent se difine como un partido neutro ni de izquierdas, ni de derechas, ni de centro, eso si, está formado por ciudadanos todos de Carcaixent desencantados con los políticos que han llevado a su ciudad al estancamiento y a la ruina.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here