Joan Amèric va tornar a Alzira per la porta gran en un concert històric

0
170

La Casa de la Cultura d’Alzira es va quedar xicoteta per assistir a l’històric concert en el que Joan Amèric, el seu cantautor pròdig, tornava a sa casa 14 anys després.

L’èxit artistic en la presentació del seu darrer àlbum «DIRECTAment» també va ser importantíssim, perquè Amèric no només van reventar l’auditori, sinò que a més  a més el públic entregat aplaudia intensament cada una de les cançons.

Retrobament

La interacció i comunicació entre l’escenari i la platea  va ser constant i esclatà quan els assistents cantaren temes com «Tres històries» i » Parlant de sirenes»…
Amb «La gran partida» aprofità per presentar un a un els integrants de la seua banda formada per alguns dels millors músics de Catalunya i del Pais Valencià a més de la violinista holandesa Simone Lambregts.
El final del concert va ser molt emocionant amb tots els espectadors reclamant bisos i Joan Amèric, agraït, acabà com havia començat la vesprada del retrobament amb la seua Alzira, tot sol, amb la seua inseparable guitarra interpretant la «Defensa del somriure».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here