L’art i la poesia a la Casa de la Cultura d’Alzira

0
93

Les arts plàstiques i la poesia s’han donat la mà esta vesprada a la Casa de la Cultura d’Alzira mitjançant un recital poètic, “Poètiques Visuals”.

Un recital que ha pres com a punt de partida poemes de distints autors des d’Estellés a Kavafis, pasant per Rosa Roig, Manuel Alonso i altres, així com també poetes desconeguts o aficionats.

Tot un col.lectiu d’artistes de civerses disciplines com la pintura, el dibuix, la fotografia i la il.lustració entre d’altres hadesenvolupat les seues obres plàstiques. L’exposició estarà oberta fins el pròxim 16 de maig.

Els artistes que col.laboren en estes Poètiques Visuals són: Rita Alafarga, Ana Auñón, Victòria Cortina, Abel Dàvila, Esther Garcia, Teresa Giner, Laura Granell, Arantxa Guijarro, Pablo Hevilla, Empar Piera, Manola Roig i Bàrbara Torres, essent comissària de l’exposició Alba Fluixà.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here