Compromís aprova el programa i presenta demà les candidatures d’Alzira i La Barraca

0
145

L’assemblea de la coalició Compomís va aprovar anit el programa electoral per als pròxim comicis d’Alzira que ha estat elaborat amb la col-laboració de militants i simpatitzant d’esta força política mitjançant

Des de Compromís per Alzira hem treballat per ser la veu de les persones a l’Ajuntament. Durant tota aquesta legislatura ens hem enfrontat a les polítiques irracionals i de balafiament amb contundència i valentia. Ara volem continuar amb aquesta convicció, treballant com ho hem fet sempre, amb transparència real, amb llums i taquígrafs des de el primer dia. Treballar per a tornar el consistori als alzirenys i alzirenyes.
Per tu i amb tu, tenim un equip que naix de la participació ciutadana, fruit de les primàries amb més participació de tota la història de la ciutat. Un procés que ha estat obert a qualsevol persona, sense necessitat de ser afiliat. Una llista confeccionada per les quasi 700 persones que participaren en l’elecció dels candidats, uns candidats compromesos i preparats per a ser la clau del canvi.

Aquest 24 de maig, continuarem creient en les persones, en la necessitat de millorar la relació dels ciutadans i ciutadanes amb l’ajuntament d’Alzira. Retornarem la sobirania i ho farem amb la proposta cívica. I ho farem gràcies a la vostra confiança dipositada en nosaltres. Ara, volem mostrar-vos el que ja heu aconseguit, el canvi que heu fet possible, un partit polític obert i participatiu. Per això, ens complau convidar-vos a l’acte de presentació de les persones que formen la candidatura de Compromís per Alzira, persones que amb valentia, treballaran per tornar el somriure a la ciutat.

L’acte el celebrarem el pròxim dijous, 30 d’abril, a les 20 hores al restaurant “La Buena Vida” (Plaça Major, 10).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here