La Banda Simfònica d’Alzira acull a la dal’Albalat en un magnífic concert

0
93

Alzira La Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira va actuar com a amfitriona en el concert de preparació de la Banda de l’Ateneu Musical i Cultural d’Albalat de la Ribera del proper 39é Certamen Provincial de Bandes. El Gran Teatre va ser l’espai escollit per la Societat Musical d’Alzira per a interpretar les diferents peces musicals. En la primera part del concert, La Banda de l’Ateneu Musical i Cultural d’Albalat de la Ribera va delitar als assistents amb una magnífica interpretació de les obres que han de tocar en el certamen, el pasdoble Fina Blasco de Rafael Talents, Estigia de Francesc Tamarit, que és la peça obligada de la Secció d’Honor del 39é Certamen Provincial de Bandes, i la 3a Simfonia de James Barnes.

La Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira va tocar en la segona part del concert tres peces ben diferents, el pasdoble del compositor alzireny Roque Baños “A mi madre”, “El camino real” d’Alfred Reed i “El capritx espanyol” de N. RimskyKorsakow. Al concert assistiren autoritats representants de les dues corporacions municipals, entre les que destacaven Christian Lauzuch, regidor de cultura d’Albalat de la Ribera i Carlos Correal, regidor de cultura d’Alzira. El palco d’autoritats va estar presidit pels dos presidents de les agrupacions musicals, Pere Mulet, president de l’Ateneu Musical i Cultural d’Albalat de la Ribera i Camilo Mascarell, president de la Societat Musical d’Alzira. En acabar el concert, el públic assistent va agrair a les dues bandes les seues interpretacions amb un efusiu aplaudiment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here