Maria Josep Ortega encapçala la llista de Compromís que pretén governar en Carlet

0
182

L’actual portaveu de Compromís a Carlet encapçala una llista plural, oberta i representativa dels diversos sectors de la societat civil carletina. La llista, que ha estat aprovada per unanimitat per l’assemblea local, s’ha configurat per a propiciar el canvi polític a la nostra ciutat.

La llista de Compromís per Carlet conjuga joventut i experiència, amb persones molt arrelades a la vida associativa i professional de Carlet. La diversitat representa tots els àmbits de la nostra societat. Així, hi ha metges, comerciants, estudiants, llauradors, professors, autònoms, empleats, professionals, jubilats, etc. Inclús s’ha inclòs de forma simbòlica jóvens que han hagut d’anar-se’n a treballar i viure molt lluny de Carlet davant de la situació actual.

Maria Josep Ortega ha manifestat que “encapçale un equip magnífic de persones molt preparades per al govern de Carlet, persones honrades i plenes de força i d’il·lusió per a governar des de la humilitat però amb les idees ben clares en cada un dels àmbits: benestar social, educació, seguretat ciutadana, agricultura, comerç, empresa, serveis públics, cultura, esport, falles i festes, etc.”. Ortega ha afegit que “estem reunint-nos amb desenes d’entitats, associacions locals i veïns i veïnes de cada barri, per a enllestir un programa complet i alhora realista sobre les necessitats que té el nostre poble. Fem el programa amb la gent de Carlet de la mateixa manera que volem governar no només pera la gent sinó amb la gent. Volem, si el poble ens dóna la seua confiança, comptar amb les persones des del primer dia, amb totes les persones i de qualsevol àmbit i adscripció, perquè el futur de Carlet l’hem de construir entre tots i totes”.

“És necessari l’entrada d’aire fresc a l’Ajuntament”

Ortega ha declarat que “2015 va a significar un gran canvi en tots els sentits i Carlet també l’ha d’aprofitar, es fa més necessari que mai l’entrada d’aire nou a les institucions que acabe amb els tics de la vella política i òbriga una nova pàgina per a l’esperança que hem de construir entre tots i totes, representants polítics i ciutadans i ciutadanes.”

“Em compromet a donar-ho tot per millorar la vida de les persones”

Per últim, la candidata a l’alcaldia per Compromís per Carlet, ha fet “una crida a la participació massiva dels veïns i veïnes en unes eleccions que seran clau per afrontar el futur i fer-ho corregint les injustícies i de la manera més honesta, democràtica i oberta possible”. “És hora” –ha conclòs Maria Josep Ortega- “de comprometre’s més que de prometre, i jo em compromet amb el poble de Carlet a ser la seua veu des del minut zero, i a donar-ho tot per millorar la  vida de les persones, perquè només entenc la política com l’instrument per a la millora de la felicitat de les persones cada dia. Eixe és el meu compromís.”

Compromís per Carlet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here