La pluja s’allargarà fins les 7 de la vesprada de demà dimecres

0
89

Les previsions meteorològiques apnnten a que esta nit i demà dimecres continuaran les plujes a la Ribera del Xúquer tot i que seran molt més moderades que les patides hui al caure en municipis com Alzira i Carcaizent al voltant dels 180 l/m2.

Sembla que a partir de les 7 de la vesprada del dimecres l’oratge escamparà per veure ja el sol el dijous i gaudir d’un cap de setmana amb temperatures, per fí, primaverals.

Pronòstic per a al dimecres

Més del mateix. Una jornada més seguirem amb este panorama insegur, incert i inestable. Molta nuvolositat, oratge molt rebolicat i amb alta probabilitat de noves precipitacions que es distribuiran de manera general per tota la comunitat  però, serà al sud de València i nord d’Alacant on podran ser en forma de tronada. Les temperatures no presentaran canvis i el vent entrarà de gregal amb ratxes moderades.

        Matinada

Vesprada (Màx.)

             Nit

8 N-pocpluja_thumb[1] 8-N-pocpluja_thumb1_thumb1 7-Nuvols_thumb1_thumb1

             12º

            13º

             12º

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here