Una tremenda Bonnie Tyler es fica el Gran Teatre d’Alzira en la butxaca

0
127

La veu ronca o desgarrada producte de l’extirpació dels nóduls vocals quan era menuda de Bonnie Tyler ha captivat al públic d’Alzira que quasi ha plenat esta nit el Gran Teatre.`

Tot i fer 64 anys el próxim mes de  juny  Gaynor Hopkins, el seu nom de pil,a que va nàixer a un municipi de Gales, ha transmitit una gran força i energia en totes i cadascuna de les cançons; “Total Eclipse of the Heart”, “It’s a Heartache”, “The Best” i “Holding Out for a Hero”, les més ovacionades, entre d’altres fins el punt que al final el públic s’ha ficat en peu davant la gran complicitat que hi havia amb la simpática galesa, ataviada com sempre amb vaquers i la classìca caçadora,  que s’ha ficat als espectadors en la butxaca.

Al final ha atés a un grup de seguidors que volien fotografiar-se amb ella, entre ells un fans impenitent procedent de Málaga que només per veure per enésima vegada a la primera dama internacional del rock ha tingut que recòrrer un total de 1.400 km.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here