Les mascletaes d’Alzira condemnades a ser terrestres encara que no menys espectaculars

0
98

La normativa que marca la Delegació de Govern que les mascletaes completes ha d’estar als menys a 500 metres de zones susceptibles de cremar-se com les muntanyes o en el cas d’Alzira del barranc de Barxeta, condemna a que les mascletaes de la capital de la comarca siguen exclusivament terrestres i perden la part aèria, segons ha confirmat este migdia la consellera d’Infraestructures Isabel Bonig que ha estat present en la mascletà disparada per la pirotecnia Reyes Martí de Borriana.
Ara bé els 50 kg de pólvora concentrada a nivell del sol ha provocat un autèntic terratrèmol en la Plaça del Regne i bona part de l’Avinguda Sants Patrons, durant cinc minuts, on aprofitant la festivitat del dia s’han concentrat centenars de fallers, falleres i visitants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here