El llibret d’El Mercat i l’exposició «Faixa roja, Faixa blava» fan retornar el Genovés a Alzira

0
259

Inaugruació de la mostra «Franja roja, Franja blava»
La falla El Mercat de Alzira va presentar el seu llibret el passat divendrs al MUMA. L’acte va formar part de la inauguració de l’exposició «Faixa roja, faixa blava» a la que va acodir el mític jugador, Paco Cabanes El Genovés junta la fallera major i el president de la comissió.
La veterana comisió dedica el seu apartat literario a la pilota valenciana en la capital de la comarca. Els artícles de Andrés Fraile, Aureliano Lairón, Alberto Soldado ki David Chordà expliquen como junt al pont de Sant Bernat-entre la cafetería Velázquez y Niclas- es va construir un trinquet en 1760 amb el que l’hospital Santa Llucia aconseguiaa recursos econòmics. També es parla de les partides disputades en el centenari trinquete del carrer Gandia y en l’actual,a més d’unes biografías dels principales pilotaris alzirenys: Enriquito, Darás, Vicent, Blanquet i Alberto d’Alzira o Ferrer II.
El llibre d’El Mercat recull, per últim, les brillants pàgines de l’esport local escrites pel club de pilota valenciana d’Alzira al llarg dels últims anys. El club alzireny cumplirà un quart de segle durant el 2016.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here