Exaltació de les falleres majors de Mig Camí Mariví Chinchilla i Naiara Ibáñez

0
68

La comissió fallera Mig Camí d’Almussafes va celebrar, el passat cap de setmana, l’exaltació oficial de les seues màximes representants per al 2015. Mariví Chinchilla i la xiqueta Naiara Ibáñez van compartir l’acte amb les seues respectives Regines, familiars, amics i falles i entitats invitades.

La sala d’actes del Centre Cultural va ser l’escenari de sengles actes d’exaltació del quint exercici faller que viu esta jove entitat, constituïda durant l’any 2010. El president de la comissió fallera – la tercera fundada a Almussafes -, Francisco Torralba, i el president infantil, Yuri Martínez, van abrigar les falleres majors en els seus dies grans.

Ambdós presentacions falleres van destacar per la seua originalitat i per estar dedicades al quint aniversari de la comissió. En este sentit, la presentació oficial de la Fallera Major, Mariví Chinchilla, dona del president de l’entitat, va integrar tres balls que amb les lletres F de festa, M de melancolia i C de celebració, feien un recorregut per la història de la falla. Per la seua banda, l’acte d’exaltació de Fallera Major infantil, Naiara Ibáñez, versava sobre els Jocs Olímpics i des d’Olímpia van sorgir les actuacions teatrals i retrospectives intercalades en la gala.

Les dos exaltacions falleres, celebrades durant la nit del dissabte dia 14 i la vesprada del diumenge dia 15, van comptar amb un nombrós públic assistent, entre el qual es trobava la primera tinent d’alcalde, Mª Carmen Santos Juanes, la reina de les Festes, Aida Bosque, així com comissions falleres i les associacions invitades. La Junta Local Fallera també va acompanyar les protagonistes de la festa.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here