Quatre veïns d’Alzira hospitalitzats per inhal.lar fum en l’incendi d’una vivenda (RIBERA TV)

0
470
Les flames han alertat a tot el carrer
L’incendi s’ha produït en el tercer pis d’esta finca

Tres veïns d’Alzira i un policia nacional han sigut hospitalitzats este migdia en l’Hospital de la Ribera per inhal.lació de fum davant l’incendi produït en el tercer pis del nº 8 del carrer Bisbe Gilabert Martí.

Tres dels hospitalitzats resideixen en la finca ensinistrada mentre l’agent de la policia nacional ha inhal.lat fum al intentar socòrrer-los. Cap d’ells revestix gravetat encara que tot el carrer i especialment esta finca s’ha endut un bon esglai davant l’incendi ocasionat, sembla per un brasser elèctric.

En el lloc dels fets s’han concentrat efectius de la policia local i nacional així com dos dotacions del parc de bombers d’Alzira que han extingit ràpidament l’incendi que es produia al voltant de la una de la vesprada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here