El Carcaixent abasta el lideratge en Elda davant l’Idella (1-3)

0
151

Dues coses van cridar l’atenció abans del començament del partit, el meravellós camp on anava a disputar-se el partit “Nou Pepico Amat”, un camp nou i fet a mesura del Eldense, club que milita en la 2ª Divisió B, per la qual cosa les dimensions semblaven enormes al igual que la resta de les instal·lacions.
D’altra banda la calor exagerada que estàvem patint prop del mes de Novembre i mes a l’hora del partit, les 12 del migdia.
Del partit poc que destacar, tan sol dir que va haver-hi un sol equip en el terreny de joc i que el resultat va poder haver sigut mes que de tennis, d’handbol, perquè a part dels tres gols, comptabilitzem mes de 10 ocasions clares de gol.

De la primera part, en la qual el porter del Carcaixent va ser un espectador privilegiat, destacar que el gol aconseguit per Vicent, amb una rematada de cap a l’esquadra de la porteria al servei d’un córner, va venir després de malgastar quatre ocasions clares de gol.

En la segona, el partit va seguir pel mateix camí, domini absolut del UD.CARCAIXENT i els dos gols que van arribar abans del minut 65 i la calor van acabar amb el partit abans del que l’arbitre xiulara el final, solament el “autogol” del Carcaixent va semblar, solament va semblar, despertar el partit que tots volien que acabara per a refugiar-se de la calor.

ALINEACIONS:

IDELLA,C.F.”A”: Ismael

L’estadi Pepico Amat d’Elda

, Alejandro, Juan Antonio, Miguel, Sergio, Edgar, Alejandro Gras, Alejandro Collados, Carlos i Eduardo També jugaren: Aaron, Cesar, Ismael i Aitor

UD.CARCAIXENT: Marcos, Modesto, Jose Carlos, Vicent, Arturo, Baldo, Gascon, Adri, Adrian, Joge i Diop També jugaren: Hiroto, Fernando, Josep i Juanjo GOLS 0-1 Min. 39 Vicent 0-2 Min. 56 Jorge 0-3 Min. 64 Adri 1-3 Min. 77 Vicent (pp) Partit dirigit per l’arbitre Ruben Manjón López

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here