Representació teatral a Alzira contra la violència de génere

0
472

Amnistia Internacional,  des del seu grup local La Ribera,  Edicions 96 i la companyia  teatral CRIT reprenen el projecte teatral Passos lleugers,construït  a partir de casos reals  documentats per Amnistia Internacional i dramatitzats per  l’escriptora italiana Dacia Maraini,  dins la campanya mundial  «Mai més violència contra les dones».

Proposem  per al proper 27 de novembre, al Gran Teatre d’Alzira,  la representació teatral  per a 4t d’ESO, batxillerat o cicles formatius   amb dues sessions matinals i al preu de 6€ per persona. A més, l’espectacle comptarà  amb un col·loqui posterior  amb el  grup CRIT  i activistes d’Amnistia Internacional.

 Al llibre Passos Lleugers els  testimonis de  vuit dones presoneres de la discriminació del seu entorn    simbolitzen una tràgica quotidianitat. Les cròniques, de fet, continuen  enregistrant l’horror i la por de les que, sobretot dins les parets de casa, són víctimes de pares, esposos, fills o companys.

 Podeu trobar més informació del llibre al web:  http://edicions96.com/ , on podeu trobar la guia didàctica, i

també en el de  CRIT: http://escenajove.com/temporada14-15/per-espectacle/passos-lleugers/

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here