Genovés II, Héctor i Carlos primers finalistes del XIII Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta

0
156
Fredy, Candela, Garcia i Andrés

El XII Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta ha començat este dilluns al trinquet d’Alzira amb la disputa de la primera semifinal. Genovés II, Héctor i Carlos s’han imposat a Puchol II i Félix pel resultat de 60-30.

El trio ha completat una molt bona actuació i el seu domini ha anat creixent conforme avançava la partida. La parella ha complit però cap del seus dos components ha oferit la seua millor versió.

La segona semifinal es jugarà el dimecres al trinquet de Guadassuar. El cartell acaba de ser modificat perque Soro III, que anava formar parella amb Javi, causa baixa per lesió.

El campió individual s’ha alçat este matí amb forts dolors en la seua mà dreta i ha sigut sotmés a diverses proves que han determinat que pateix un esquinç al dit anular de la seua mà dreta. El jugador estarà al voltant d’una semana sense jugar i per tant causa baixa en el trofeu.

Amb este canvi obligat la segona semifinal del dimecres al trinquet de Guadassuar queda de la següent manera: Fageca, Santi i Monrabal contra Rodrigo, Javi i Tomás II.

La Final el diumenge a Alzira

La final es jugarà el diumenge d’esta setmana al trinquet d’Alzira a partir de les 5 de la vesprada.El torneig ha sigut presentat  en la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta. En l’acte ha participat el president de la institució, Cristóbal Garcia, que ha esta acompanyat pel seu vicepresident, Eliseo Candela, i pel regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, José Andrés Hernández. Totes les parts han coincidit en assenylar la qualitat del cartell en el qual estan presents els professionals en millor forma de l’actualitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here