La XX Fira Gastronòmica de l’Alcúdia obri les portes a tota la comarca fins el diumenge

0
206
Inauguració de la mostra gastronòmica

L’alcalde de l’Alcúdia Robert Martinez ha inaugurat la XX edició de la Fira Gastronòmica que estarà oberta fins el pròxim diumenge 12 d’octubre que enguany conta amb un 30% més d’expositors tot i la crisi econòmica. A l’acte han el diputat autonòmic Francesc Signes, la diputada provincial Oreto Segura i el president de la Mostra Lluís Ribera junts a distints membres del consistori local.

Expositors com Bodega Daniel Belda de Fontanars d’Alforins, que participa des de la primera edició i aprofita esta Fira, per a mostrar l’última collita embotellada del seu famós vi blanc, “Verdil Jove”, on ahir va ser guardonat Daniel Belda, per La Fira Gastronòmica, per la seua fidelitat i inestimable participació, en el VII Concurs del Putxero Valencià, i del Kaki com a postres.

.- Dies i Horari de La Fira

Dies 8, 9, 10, 11 i 12 d’octubre.
Oberta al públic de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 22.00 h.

.-Degustacions – Adquisició de Bons
En arribar a la Fira es podran adquirir bons per poder accedir a les degustacions dels productes exposats, tant de beure com de menjar i tapes.
El preu del bo és de 10 euros i s’acompanya de copa i plat on poder tastar tot allò que podrà el visitant comprar i endur-se a casa.

.- Espai de Restauració i Tapes
Estarà obert des de les 10 del matí fins les 12 de la nit. En hores de dinar i a la nit es tancarà el recinte de la Fira, deixant obert l’Espai de Restauració on s’oferiran menjars tradicionals i continuarà donant-se degustacions de tapes.

.- Fira Tradicional
Els xiquets són protagonistes. Es disposa d’una zona d’esbargiment de més de 6.000 m2 amb tot tipus d’atraccions per a totes les edats.
També per la nit continuaran obertes les atraccions infantils.
L’accés a la Fira, es gratuït

Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here