Un miler de joves participen en el 48 Ral.li Humorístic de Carcaixent

0
142

Un total de 19 cotxes participen en el 48 Ral·li Humorístic de Carcaixent,  desfilaren des de la Plaça del Mercat, Ramón y Cajal, Gandia, José Vidal Canet, Martí Talens i Sant Francesc d’Assis.

Lluis Peris responsable d’organitzar esta Cavalcada, amb 26 ajudants,  informava a Riberaexpress, que el total de persones participants estan al voltant de 1000 joves de Carcaixent, que fa el 48 Ral·li Humorístic siga considerat el mes antic no sols de la Comunitat Valenciana, sinó de Espanya.

 Joves que gaudiren este cap de setmana, i feren gaudir als milers de carcaixentins, que s’argollaven pels carrers que passava la cavalcada.

Cada cotxe té la seua pròpia temàtica, es a dir, lliure, i les agrupacions vestits i escenificant-lo.

La Policia Local, va desplegar un dispositiu acord a l’acte. Obria la cavalcada i regulava el transit per on pesava.

Protecció Civil, tenia desplegat 7 efectius i un cotxe de suport, aixina com la presencia de la creu roja.

 Després  d’acabar la cavalcada, sopar d’entrepà i feren la primera prova, puntuable per al concurs. Hui diumenge 5 d’octubre faran la Prova Final, on es coneixeran els guanyadors.

.- Fernando Cortell, Regidor de Festes de Carcaixent, comenta per a Riberaexpress, “que ha fet unes festes d’acord a les possibilitats econòmiques que actualment pot fer l’ajuntament, en una època molt ajustada, encara que de vegades algunes coses se’n van de les mans, i això passa mes en les Associacions que a última hora volen participar, i no pots dir-los que nó”

¿s’han volcat les Associacions, amb les Festes enguany, Fernando?

“Si, s’han bolcat molt, és mes sense elles no es podrien fer, perquè el mateix col·laboren en Moros i Cristians, en el Ral·li, en el Tiraset, en la Festa del Cavall, és a dir en tot.”

¿Hi ha algun acte, que Fernando

Espectacular disfressa d’un vehicle

haguera volgut incloure i per les circumstancies econòmiques, no ha pogut ser?

“el dia 11, dia clau, que hi ha només un espectacle, tènia previst un altre de músics professionals, i a causa del que estic comentant econòmicament, no he ha pogut fer.

Done les gracies a la Diputació, que ixa nit en han concedit una Macro  Disc Mòbil impressionant, per a suplir-la.”

Fernando, ¿s’han fet unes Festes Populars, o populistes?

“És popular, on participen i es fa en tot el poble. Per exemple el Mig Any Faller per exemple, mes popular ja no hi ha, i em demanen estar en festes, per això enguany els dies 17 i 18, s’ha allargat un poc la festa per ells, perquè és un col·lectiu que hem de recolzar el 100%, ja que al llarg de molts anys, són els que estan portant esta festa avant.”

Eduardo Sala/Riberaexpress

Fotos: E. Sala

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here