Mor el president de la comparsa Al-Kabir de Llaurí en patir un infart durant l’Entrada de Moros i Cristians a Alzira

0
557
La Comparsa Al-Kabir de Llaurí

Alfredo Roca, conegut com «El Forner» que presideix la comparsa Al-Kabir de Llaurí es desplomava poc després de les 20,30 hores mentre desfilava per l’avenida Sants Patrons d’Alzira junt altres filaes i comparses en l’Entrada dels Moros i Cristians de la Vila a la capital de la Ribera. Membres de la seua comparsa intentaren reanimar-lo sense èxit mentre arribava una ambulància de la Creu Roja amb la que era traslladat d’urgència a l’Hospital de la Ribera on va ingresar ja cadàver després de patir un infart de miocardi.

El lamentable fet va ser seguit per un bon nombre d’espectadors que presenciaven la conquesta de la ciutat per part de les tropes de Jaume I. Las desfilada va continuar fins que la resta de comparses culminaren el recorregut en la Plaça del Regne on es troba instal.lada la VI Fira Comercial Alzira oberta i la II Fira de la Tapa.

Alfredo, de 53 anys, és una persona molt popular a Llaurí en ser la seua família, originària de Villanueva de Castellón, fundadora de la comparsa i a més ser músic de la Banda Ateneu Musical Giner de Llaurí i regentar un forn en este municipi de la Ribera Baixa.

El tinent alcalde de Llaurí, Juan Carlos Ribes ha manifestat a Riberaexpress que la mort d’Alfredo «suposa un gran pal per al poble en ser una persona molt coneguda».

Riberaexpress

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here