Carles Alberola: «Crec en la festa sobre tot en la cultura»

0
508

L’actor, autor i director teatral Carles Alberola va pronunciar, anit, el pregó dels Moros i Cristians La Vila d’Alzira que es celebren durant este cap de setmana al centre de la capital de la de la Ribera.

Carles Alberola llegint el Pregó

Alberola manifestà davant un nombrós públic que ell creu «en les festes i en les tradicions però sobre tot en la cultura».

Programació

Hui dissabte

19’30 h.: GRAN ENTRADA MORA I CRISTIANA. Itinerari: Avinguda Luis Suñer, carrer Salvador Enguix, Plaça de la Constitució, Major Santa Caterina, Correus, Avinguda Sants Patrons, Plaça del Regne i Plaça del Mercat.

A les Muralles es representarà l’entrega de la Vila d’Alzira al rei en Jaume I el Conqueridor, duta a terme el 30 de desembre de 1242.

22’30 h.: Sopar de baix braç a la plaça del Mercat i Discomòbil.


DIUMENGE, 5 D’OCTUBRE DE 2014


10 h.: Esmorzar
 a la plaça del Mercat.

12 h.: ARCABUSSADA pels carrers de la Vila. Itinerari: Parc de l’Aràbia Saudita, avinguda Luis Suñer, carrer Salvador Enguix, plaça de la Constitució on la comitiva es detindrà a les 12’45 per realitzar l’ofrena d’aliments destinada a Cáritas. Seguirà per Major Santa Caterina, Correus, Avinguda Sants Patrons i Plaça del Regne.

14 h.: Dinar de germanor a la sala Cotonera Events

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here