La Pobla Llarga inicia este cap de setmana les Festes Patronals i de Moros i Cristians

0
204

La Pobla Llarga inicia este cap de setmana els actes programats per a celebrar les seues Festes Patronals i de Moros i Cristians. Les activitats festives es prolongaran fins el pròxim 14 d’octubre, jornada en què el municipi commemora la festivitat del seu patró, Sant Calixt.

 Els actes s’inicien esta vesprada amb la Volta a Peu, que enguany complix la seua vint-i-huitena edició. Centenars d’atletes participen en esta popular carrera, que té un recorregut de 8.600 metres. El tret d’eixida es donarà a les 18 hores des del carrer Muntanya. La cursa està organitzada per l’ajuntament i compta amb la col·laboració de la Penya Mohícans. Prèviament, els atletes més xicotets podran disputar la carrera programada per a les categories benjamins, alevins i infantils.

A partir de les 22 hores, en el parc Joan Fuster, comença el sopar de germanor Moros i Cristians, que està organitzat per la Junta Central de Moros i Cristians. La nit es tanca amb l’actuació d’Oklahoma Orquesta.

 El diumenge, a partir de les 9 hores, se celebrarà la I Marxa Cicloturista, en homenatge a David Bernabeu. El recorregut és de 107 quilòmetres. Els ciclistes pujaran a la presa de Tous, el Port de Navarrés i l’Ermita de Santa Anna. La marxa està organitzada pel Club Ciclista la Pobla Llarga.

 El mateix diumenge, a partir de les 12 hores, tindrà lloc la quarta Festa de les Paelles, en la Plaça la Sesguera.

A les 13 hores, s’ha programat una Master-class de zumba, a càrrec del gimnàs Fitness Project.

A partir de les 14 hores, tindrà lloc el IV concurs de camisetes de quadrilles d’amics.

 L’actuació de l’Orquestra La Pato, a partir de les 16,30 hores, posarà fi a la jornada festiva del diumenge.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here