El Racing Sueca Femení arranca una nova temporada en la Primera Preferent

0
120

El  Racing Sueca Femení iniciarà la temporada 2014-2015 el pròxim dia 28 de Setembre jugant contra el Ciutat de Torrent SP Club de Futbol, desprès de haver superat en nota la primera temporada en Primera Preferent, on el objectiu era mantindre la categoria, i ou férem en cinquena posició. En la temporada que va a començar han sigut enquadrats en el grup sur, on participen majoritàriament equips en una dilatada experiència en la categoria, com El Benidorm, el Elche, Ontinyent,  Rojales, Villajoyosa, Valencia C.F., Levante, Crevillent, Alcoyano, Javea, etc, etc. Lo que posa de manifest lo extraordinàriament difícil que es confeccionar un equip femení, que inclòs Escoles de Futbol en molts anys de activitat no son capaços de mantindre els equips; el que fa que molts d’ells desapareguén .

El esforç de sis pares de jugadores, convertits a directius de Futbol, que estan realitzant una tasca TITANICA, on les ajudes en general per part de les institucions al esport son insuficients y molt més si de lo que parlem es de futbol  de Fèmines, on es un esport masclista majoritàriament, y els que reben casi tot el recolzament.

Tenim que reconèixer públicament la atenció que hem tingut per part de la Regidora de Esports Tere Ribes i les facilitats que sens han donat per a disposar del Camp de Futbol Municipal, però NECESITEM EN URGENCIA AJUDA ECONOMICA. I per lo que representen el actual equip de Govern del Ajuntament ESPEREM UNA DISCRIMINACIÓ POSITIVA REAL, i no que ningun funcionari ens diga ,que no poden donar-nos res, perquè tindrien que retraureu de altres Clubs esportius.

Entenem que la llavor, que duguem a terme, Promocionant el Futbol Femení i representant a Sueca per tot arreu es mereix un major recolzament per part del Ajuntament de Sueca.

També volem agrair públicament a la Escola de Futbol de Sueca Promeses, perquè entenem que la col·laboració entre les dos entitats esportives beneficiarà a les dos entitats, i sobre tot al poble de Sueca.

Per últim fem un crida a totes les empreses que Sueca que puguen ajudar-nos,  ens ou comuniquen, posant-se en contacte en nosaltres. Així mateix convidem a tos el veïns de Sueca a que, quant juguem en Sueca, vinguen a vorem-nos i animar-nos, segur que gaudiran del Futbol. Gracies a tots.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here