Massalavés enfila la recta final de les seues festes patronals

0
39

Setmana plena d’actes els que han viscuts els veïns de Massalavés, les Festes Patronals dedicades al Santíssim Crist de Massalavés i a Sant Miquel i Maria Magdalena.

 Missa a Sant Miquel i Santa Maria Magdalena

Ahir, Massalavés ha sigut “sorpresa”, per una gran Despertada amb tronadors, a càrrec de la “Penya La Cremà”.

A les 12 del matí, missa, en honor a Sant Miquel i Santa Maria Magdalena, concelebrada pel retor de Massalavés i Tous, i pel retor José Vicente Martínez d’Alberic.També estava l’alcalde, Gregorio Andreu, Puri Noguera, regidora de festes, els regidors, Enrique Grau, Felix Gamell, i Marina Montes, de l’equip de govern. El Cor de l’Església, ha participat amb els seus càntics, durant l’eucaristia

Acabada la cerimònia, els festers i festeres, veïns i autoritats municipals, amb passa-carrer acompanyats per la Banda de Música “Vila de Massalavés, s’han traslladat a la Plaça  Rvdo. Salvador Hernández, on s’ha disparat la penúltima mascletà de festes.

 Processó, a Sant Miquel Arcàngel i Santa María Magdalena

A les 20,30 h., les imatges de Sant Miquel i Santa Maria Magdalena, portada a muscles, pels Festers, la processó s’ha posat en marxa, per l’itinerari de costum, amb molta gent a les portes, precedits per les Festeres, i franquejats per feligresos.

Darrere d les imatges, Antonio Briz, Diaconal de Tous, Alcalde, Gregorio Andreu, Jutgessa de Pau, regidors dels PP, de la Corporació Municipal, del PP;  i els regidors del PSOE, Alejandro Garcia, Laura González, i Rosa Ferrer.

Sopar de Germanor, a les 22,30 h., que han omplit la Plaça Rvdo Salvador Hernández.

00,30 h., en el carrer de la Constitució, ha tingut lloc, un Espectacle  Musical.

02,00 h., Disco Mòbil, al Poliesportiu.

Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here