Raquel Tamarit encapçalarà la candidatura de Compromís a Sueca

0
44

D’ací a nou mesos tindrem l’oportunitat de decidir quin o quina ciutadana de Sueca serà la primera autoritat del poble.

És per això que considere que és el moment oportú

Raquel Tamarit

de fer pública la meua decisió d’encapçalar la llista de Compromís a l’alcaldia de Sueca.

Amb una experiència de gestió de set anys a l’ajuntament, vull i em considere preparada per a assumir el repte que suposa no solament una regidoria sinó també ostentar l’alcaldia. Represente experiència i alhora relleu generacional i ja és hora que la capital de la Ribera Baixa tinga alcaldessa. Tinc la força i l’energia necessària per poder-ho ser i han estat molts els ciutadans que m’han demanat que ho faça.

El programa electoral que defensaré serà participatiu i elaborat de forma col·lectiva perquè sempre he pensat que la política s’ha de fer de baix cap a dalt i perquè és política tot allò que té a veure amb la ciutadania i les coses que la preocupen i és escoltant i parlant que s’entén la gent.

Vull que la ciutadania siga protagonista tant en l’elecció de la persona que encapçale com en la confecció de la llista que Compromís presentarà a les municipals. És per això que aposte per unes primàries obertes i convide a tota aquella persona que així ho desitge a que trie la seua llista, a que decidisca. I encoratge a tots i totes els que compartisquen els valors de Compromís i tinguen ganes de treballar per Sueca a que es presenten per a formar part del nou projecte.

Raquel Tamarit

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here