El Festival de Música Electrònica tret d’eixida de les Festes de l’Alcúdia

0
45
arxiu

L’Alcúdia, arrancarà demà divendres amb força, les seues Festes Patronals del 2014, amb una programació variada, on menuts, majors i joves, tenen la festa garantida, amb actes que es faran gaudir de bó, fins al 8 de setembre. Un arranc que estarà protagonitzat pel Festival de Música Electrònica de la Ribera

 Programació, del 29 d’agost, al 1 de setembre

 .- Divendres, 29 d’agost

24,00 h.- Festival de Música Electrònica de la Ribera, al recinte de l’Àgora Jove, vos convidem a gaudir del. Aquest any, amb el propòsit de consolidar-lo com a referent anual de la música electrònica en la Ribera , vos portem a quatre artistes de la comarca:

Dani Pedregal, David Gregorio, Bruno Martínez i Josep G. Samblancat.

.- Dissabte, 30 d’agost – Dia del Retrò (Xupinazo), i Nit de Gala

09,00 h.- Al rebedor del Centre Enric Valor, començarà el, 7é Campionat d’Escalèxtric Ninco Digital a l’Alcúdia, amb un circuit de més de 50 metres de recorregut, on poden circular fins a 8 cotxes a la vegada. Començarem el matí amb una carrera individual de GT. La participació és gratuïta. Organitza la Penya Moratros.

11,30 h.- Passa-carrer de Festers i Festerets, acompanyats de la xaranga “A Caramull“ pels carrers del poble. Tot aquell que s’anime pot unir-se a la festa.

12,30 h.- PrimerRetrò” de la història de l’Alcúdia, a la plaça de l’Ajuntament.

Els festers pujarem al balcó de l’Ajuntament i es faran els parlaments de Rocío Plaza, presidenta dels festers Tot Per l’Aire 2014, Josep Arocas, regidor de Festes i Robert Martínez, alcalde de l’Alcúdia, inaugurant les Festes Majors.

Tot seguit, es llançarà un Súper Retrò que ens llevarà a tots les teranyines dels oïts i, seguidament, amb la col•laboració de la Falla Tirant lo Blanch, cerveseta debades per a tots i totes a la Festa de la Cervesa.

 Abans de dinar podeu acostar-se als establiments adherits a la I Ruta de la Tapa Festera, per tastar i puntuar les tapes que ens ofereixen.

A la web de l’Alcúdia www.lalcudia.com, trobareu tota la informació pertinent.

Després d’una bona paella, continuarà el Campionat d’Excalèxtric, amb una carrera per equips en LMP.

Acosta’t a participar. La penya Moratros s’encarrega de tot.

19:30 h.- Passa-carrer de festers i autoritats des de la plaça de l’Ajuntament fins la Casa de la Cultura, acompanyats per la Banda de Música Filharmònica Alcudiana.

20,00 h.- Presentació dels Festers, a la Casa de la Cultura. Coneixerem els protagonistes principals de les Festes de la mà de Vera Boix.

00:30 h.-  A la plaça Tirant lo Blanch, Musical Feeling, un musical que ens farà gaudir per les seues magnífiques coreografies i la seua magistral posada en escena carregada de moments increïbles.

Un espectacle ple de bellesa i força, amb un rigorós directe, protagonitzat per artistes internacionals que seduiran al públic. Ball, art, coreografies, màgia, acròbates aeris, teatre, atraccions visuals, històries cantades i contades que captivaran i fascinaran l’interès de l’espectador. Feeling… inspiració, creativitat, art, destresa, tècnica i risc.

Vine a gaudir d’un magnífic espectacle.

En acabar el Musical, Cava per a tots els veïns i veïnes que estiguen en la plaça Tirant lo Blanch, cortesia d’Aromar, i primera DiscoMòbil de festes.

Des de la mitjanit a l’Àgora Jove, Festival Best Electro Latino, amb els DJ’s Manué & Flity.

.- Diumenge, 31 d’agost – Dia de la Presentació Infantil – Nit del Circ

09,30 h.-  II Exhibició de motos clàssiques de competició en moviment, al voltant del Parc  de la 2a República. S’homenatjarà als pilots majors de 60 anys.

En aquesta 2a edició podrem gaudir de 6 categories diferents de pilots.

Organitzen: Associació Motera de l’Alcúdia i Club Tràfec 3.

11,00 h.- Al rebedor del Centre Enric Valor, podrem gaudir d’un Campionat d’Escalèxtric per als més menuts, també organitzat per la Penya Moratros de L’Alcúdia.

12,00 h.- A l’Àgora Jove, Primer Festival LOU: paella i fruita fresca amb amics i més de 10 DJ’s

18,00 h.- A la Casa de la Cultura, Presentació Infantil de la Penya Tot per l’Aire 2014.

20,00 h.- Des del Parc de la Diputació, arrancarà la divertida i sorollosa Cavalcada del “Pito”, organitzada per la Colla de Festers Tot per l’Aire 2014, amb la col•laboració de l’associació juvenil “La Xerinola”, dels tractoristes del poble i dels Amics dels Cavalls, i

oberta a totes les colles del poble que vulguen participar. La cavalcada finalitzarà amb una carrossa dels FESTERETS Tot per l’Aire 2014 i una xaranga formada per joves del poble. Recorrerà els carrers Calvo Acacio, Sant Jaume, Doctor Fleming, Pintor Sorolla, Reis Catòlics, Calvari, per a finalitzar al carrer Calvo Acacio.

Nota.- Tots els interessats podran apuntar-se, del 26 al 29 d’agost, a l’Espai Jove, de 6 a 8 de la vesprada. La inscripció és gratuïta i es pot obtindré més informació a la web www.lalcudia.com.

22,00 h.- Començarà la Primera Prova del Ral•li Humorística, la Plaça Tirant lo Blanc. Tots els inscrits hauran d’estar presents a la plaça si no volen perdre punts!

23,30 h.- Correfoc dels Dimonis Enroscats de l’Alcúdia, amb el següent itinerari: Parc de la Generalitat, Papa Joan XXIII, Dr. Fleming, 2 de Maig, Marià Benlliure, Papa Joan XXIII i Parc del Patinatge, on es farà l’espectacle final.

24,00 h.- Macro Disco Mòbil,  la plaça Tirant lo Blanch. Convertirem la plaça en una carpa de circ.

A l’Àgora Jove, continuarà durant la nit el, I Festival LOU.

.- Dilluns, 1de setembre – Ral•li Humorístic  – “La Nit al Revés”

10,00 h.- Al carrer Milagro Martí, al costat del Mercat Municipal, comença el Ral·li Humorístic. Els participants hauran de superar diverses proves en diferents llocs del poble per poder arribar a la gran prova final de la Piscina d’Estiu Municipal, on es decidirà qui és el guanyador. Acte organitzat per la penya Festera Tot per l’Aire 2014 i l’associació juvenil La Xerinola, i amenitzat per la Xaranga Xiringo.

Nota.- Els grups que vulguen apuntar-se podran fer-ho a l’Espai Jove, del 26 al 29 d’agost, de 6 a 8 de la vesprada. El preu d’inscripció és de 50¤ per vehicle i inclou el dinar que tindrà lloc només acabe el ral·li a la Piscina Municipal, on es lliuraran els premis.

Més informació a www.lalcudia.com.

10,00, a 13,00 h.-, A la plaça Tirant lo Blanc, atraccions i Jocs de Mundolandia per a tots els xiquets i xiquetes.

18,00 h. fins a les 19,30 h.- Al Parc de la Fira Gastronòmica, els més menuts podran gaudir de gran varietat de jocs infantils populars valencians, per Asol i Aluna.

19,00 h.- El Jurat del Concurs Tapa Festera 2014, recorrerà la meitat dels establiments participants per a emetre el seu veredicte, els acompanyarà la Penya Tot per l’Aire 2014 i la Xaranga A Caramull.

22,30 h.- Al Parc de la Florida, representació del Sainet valencià “La tasseta de plata” , de Paco Barchino a càrrec del Grup de Teatre de la Falla Pensat i Fet d’Alberic.

00,00 h.- Macro Disco Mòbil “Temàtica”: “La nit al revés

Què et sembla si canvies de sexe per un dia? Els xics ja podeu buscar faldes i les xiques corbates, perquè és la nit de canviar els papers. Al llarg dela nit es farà l’entrega dels premis del Ral•li Humorístic.

També a partir de les 12 de la nit a l’Àgora Jove: 100% L’Alcúdia Qualitat, una aposta pels nous DJ’s Locals amb B-BOSS i PROJECT-B.

Eduardo Sala/Riberaexpress.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here