Ad
riberaexpress.es

El Festival de Música Electrònica tret d’eixida de les Festes de l’Alcúdia

arxiu

L’Alcúdia, arrancarà demà divendres amb força, les seues Festes Patronals del 2014, amb una programació variada, on menuts, majors i joves, tenen la festa garantida, amb actes que es faran gaudir de bó, fins al 8 de setembre. Un arranc que estarà protagonitzat pel Festival de Música Electrònica de la Ribera

 Programació, del 29 d’agost, al 1 de setembre

 .- Divendres, 29 d’agost

24,00 h.- Festival de Música Electrònica de la Ribera, al recinte de l’Àgora Jove, vos convidem a gaudir del. Aquest any, amb el propòsit de consolidar-lo com a referent anual de la música electrònica en la Ribera , vos portem a quatre artistes de la comarca:

Dani Pedregal, David Gregorio, Bruno Martínez i Josep G. Samblancat.

.- Dissabte, 30 d’agost – Dia del Retrò (Xupinazo), i Nit de Gala

09,00 h.- Al rebedor del Centre Enric Valor, començarà el, 7é Campionat d’Escalèxtric Ninco Digital a l’Alcúdia, amb un circuit de més de 50 metres de recorregut, on poden circular fins a 8 cotxes a la vegada. Començarem el matí amb una carrera individual de GT. La participació és gratuïta. Organitza la Penya Moratros.

11,30 h.- Passa-carrer de Festers i Festerets, acompanyats de la xaranga “A Caramull“ pels carrers del poble. Tot aquell que s’anime pot unir-se a la festa.

12,30 h.- PrimerRetrò” de la història de l’Alcúdia, a la plaça de l’Ajuntament.

Els festers pujarem al balcó de l’Ajuntament i es faran els parlaments de Rocío Plaza, presidenta dels festers Tot Per l’Aire 2014, Josep Arocas, regidor de Festes i Robert Martínez, alcalde de l’Alcúdia, inaugurant les Festes Majors.

Tot seguit, es llançarà un Súper Retrò que ens llevarà a tots les teranyines dels oïts i, seguidament, amb la col•laboració de la Falla Tirant lo Blanch, cerveseta debades per a tots i totes a la Festa de la Cervesa.

 Abans de dinar podeu acostar-se als establiments adherits a la I Ruta de la Tapa Festera, per tastar i puntuar les tapes que ens ofereixen.

A la web de l’Alcúdia www.lalcudia.com, trobareu tota la informació pertinent.

Després d’una bona paella, continuarà el Campionat d’Excalèxtric, amb una carrera per equips en LMP.

Acosta’t a participar. La penya Moratros s’encarrega de tot.

19:30 h.- Passa-carrer de festers i autoritats des de la plaça de l’Ajuntament fins la Casa de la Cultura, acompanyats per la Banda de Música Filharmònica Alcudiana.

20,00 h.- Presentació dels Festers, a la Casa de la Cultura. Coneixerem els protagonistes principals de les Festes de la mà de Vera Boix.

00:30 h.-  A la plaça Tirant lo Blanch, Musical Feeling, un musical que ens farà gaudir per les seues magnífiques coreografies i la seua magistral posada en escena carregada de moments increïbles.

Un espectacle ple de bellesa i força, amb un rigorós directe, protagonitzat per artistes internacionals que seduiran al públic. Ball, art, coreografies, màgia, acròbates aeris, teatre, atraccions visuals, històries cantades i contades que captivaran i fascinaran l’interès de l’espectador. Feeling… inspiració, creativitat, art, destresa, tècnica i risc.

Vine a gaudir d’un magnífic espectacle.

En acabar el Musical, Cava per a tots els veïns i veïnes que estiguen en la plaça Tirant lo Blanch, cortesia d’Aromar, i primera DiscoMòbil de festes.

Des de la mitjanit a l’Àgora Jove, Festival Best Electro Latino, amb els DJ’s Manué & Flity.

.- Diumenge, 31 d’agost – Dia de la Presentació Infantil – Nit del Circ

09,30 h.-  II Exhibició de motos clàssiques de competició en moviment, al voltant del Parc  de la 2a República. S’homenatjarà als pilots majors de 60 anys.

En aquesta 2a edició podrem gaudir de 6 categories diferents de pilots.

Organitzen: Associació Motera de l’Alcúdia i Club Tràfec 3.

11,00 h.- Al rebedor del Centre Enric Valor, podrem gaudir d’un Campionat d’Escalèxtric per als més menuts, també organitzat per la Penya Moratros de L’Alcúdia.

12,00 h.- A l’Àgora Jove, Primer Festival LOU: paella i fruita fresca amb amics i més de 10 DJ’s

18,00 h.- A la Casa de la Cultura, Presentació Infantil de la Penya Tot per l’Aire 2014.

20,00 h.- Des del Parc de la Diputació, arrancarà la divertida i sorollosa Cavalcada del “Pito”, organitzada per la Colla de Festers Tot per l’Aire 2014, amb la col•laboració de l’associació juvenil “La Xerinola”, dels tractoristes del poble i dels Amics dels Cavalls, i

oberta a totes les colles del poble que vulguen participar. La cavalcada finalitzarà amb una carrossa dels FESTERETS Tot per l’Aire 2014 i una xaranga formada per joves del poble. Recorrerà els carrers Calvo Acacio, Sant Jaume, Doctor Fleming, Pintor Sorolla, Reis Catòlics, Calvari, per a finalitzar al carrer Calvo Acacio.

Nota.- Tots els interessats podran apuntar-se, del 26 al 29 d’agost, a l’Espai Jove, de 6 a 8 de la vesprada. La inscripció és gratuïta i es pot obtindré més informació a la web www.lalcudia.com.

22,00 h.- Començarà la Primera Prova del Ral•li Humorística, la Plaça Tirant lo Blanc. Tots els inscrits hauran d’estar presents a la plaça si no volen perdre punts!

23,30 h.- Correfoc dels Dimonis Enroscats de l’Alcúdia, amb el següent itinerari: Parc de la Generalitat, Papa Joan XXIII, Dr. Fleming, 2 de Maig, Marià Benlliure, Papa Joan XXIII i Parc del Patinatge, on es farà l’espectacle final.

24,00 h.- Macro Disco Mòbil,  la plaça Tirant lo Blanch. Convertirem la plaça en una carpa de circ.

A l’Àgora Jove, continuarà durant la nit el, I Festival LOU.

.- Dilluns, 1de setembre – Ral•li Humorístic  – “La Nit al Revés”

10,00 h.- Al carrer Milagro Martí, al costat del Mercat Municipal, comença el Ral·li Humorístic. Els participants hauran de superar diverses proves en diferents llocs del poble per poder arribar a la gran prova final de la Piscina d’Estiu Municipal, on es decidirà qui és el guanyador. Acte organitzat per la penya Festera Tot per l’Aire 2014 i l’associació juvenil La Xerinola, i amenitzat per la Xaranga Xiringo.

Nota.- Els grups que vulguen apuntar-se podran fer-ho a l’Espai Jove, del 26 al 29 d’agost, de 6 a 8 de la vesprada. El preu d’inscripció és de 50¤ per vehicle i inclou el dinar que tindrà lloc només acabe el ral·li a la Piscina Municipal, on es lliuraran els premis.

Més informació a www.lalcudia.com.

10,00, a 13,00 h.-, A la plaça Tirant lo Blanc, atraccions i Jocs de Mundolandia per a tots els xiquets i xiquetes.

18,00 h. fins a les 19,30 h.- Al Parc de la Fira Gastronòmica, els més menuts podran gaudir de gran varietat de jocs infantils populars valencians, per Asol i Aluna.

19,00 h.- El Jurat del Concurs Tapa Festera 2014, recorrerà la meitat dels establiments participants per a emetre el seu veredicte, els acompanyarà la Penya Tot per l’Aire 2014 i la Xaranga A Caramull.

22,30 h.- Al Parc de la Florida, representació del Sainet valencià “La tasseta de plata” , de Paco Barchino a càrrec del Grup de Teatre de la Falla Pensat i Fet d’Alberic.

00,00 h.- Macro Disco Mòbil “Temàtica”: “La nit al revés

Què et sembla si canvies de sexe per un dia? Els xics ja podeu buscar faldes i les xiques corbates, perquè és la nit de canviar els papers. Al llarg dela nit es farà l’entrega dels premis del Ral•li Humorístic.

També a partir de les 12 de la nit a l’Àgora Jove: 100% L’Alcúdia Qualitat, una aposta pels nous DJ’s Locals amb B-BOSS i PROJECT-B.

Eduardo Sala/Riberaexpress.

Deixa un comentari

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación