Alginet reconeix els alumnes amb expedients brillants

0
196

 

Onze alumnes de les quatre escoles d’Alginet van rebre ahir a les 2 del migdia a la sala de plens de l’Ajuntament un diploma i la insígnia del municipi en reconeixement del seu rendiment acadèmic al llarg de l’Educació Primària. El regidor d’Educació i alcalde, Jesús Boluda, va ser l’encarregat d’oficiar l’acte. Els exalumnes del col·legi Pepita Greus que van rebre el reconeixement van ser Mónica Alminyana Arlandis, David Bosch Flores i Richar Terrés Iranzo. De l’escola Emili Luna va ser Valeria Cordo Gil i Marta Avellaneda López. Del Blasco Ibáñez, Vanessa Dalmau Pelufo, Maria Fuster Blasco, Paula Bosch Baixauli, Sara Quiles Albelda i Mireia Company Arcos. I de l’escola Sagrat Cor de Jesús, l’alumne recongut va ser Carlos Ramírez Ort.

Jesús Boluda els va transmetre “que aquest reconeixement és per continuar    motivant-los a continuar treballant així, ja que d’aquesta crisi sols eixirem invertint en educació”.

Dels 11 xiquets i xiquetes, 7 van rebre la setmana passada per part de la Conselleria el premi extraordinari al rendiment acadèmic d’Educació Primària, un premi que atorga als alumnes de la Comunitat Valenciana que van acabar el curs 2012-2013 amb una nota mitjana de 10 en l’etapa de Primària. Aquest any ha estat per a Monica Alminyana, David Bosch, Richar Terres, Valeria Cordo, Vanessa Dalmau, Maria Fuster i Paula Bosch.

Sònia Bosch

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here