Els músics Veterans de la Ribera del Xúquer recorden als compositors valencians

0
95

L’Agrupació Musical de Veterans de la Ribera del Xúquer va homenatjar, el diumenge 8 de Juny, a diversos autors valencians. El concert, emmarcat dins la campanya Retrobem la Nostra música, va estar organitzat per la Diputació de València

La casa de la Cultura de l’Alcúdia va acollir una selecció especial d’obres d’autors valencians que sonaren sota la batuta d’Óscar Doménech. A la primera part, la banda de veterans va interpretar les obres Lo Cant del Valencià de Pedro Sosa, De l’Horta Valenciana de Francesc Cuesta, Danza Oriental de Josep Manuel Izquierdo i Saitabi de Rafael Giner.

L’emotivitat vingué de la mà de la segona part amb la peça Amparo Sanchis: un pasdoble que va composar un dels membres de la Banda de Veterans, Julio Suñer, com a regal per a la seua dona pels seus 25 anys de casats. L’obra va estar seguida per Coplas de mi tierra de Manuel Palau i Festívoles un preludi i dues danses de Rafael Talens.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here