L’estudiant d’Alginet Damià Torres rep l’homenatge de la Generalitat

0
163

Or en la 1a. Olimpiada Barcelona Tech Mathcontest 2014, Or en L’Olimpíada Matemàtica Espanyola, Or en L’Olimpíada de Física d’Espanya, Or ( i guanyador absolut) en L’Olimpíada de Química d’Espanya , Primer a ”La Cangur” 2014 del País Valencià;  Primer  en La Mediterranean Mathematics Competition 2014; i, finalment, el màxim guardó del Cangur, el Pin de Plata que només s’atorga als participants que han obtingut premi quatre anys seguits.

Abilio Orts Muñoz, Secretari de l’IES Guadassuar i Professor de Matemàtiques d’en Damià, va acompanyar el nostre geni d’Alginet en aquest homenatge que va ser presidit pel  Molt Honorable President de la Generalitat Alberto Fabra Part.

PALMARÉS:

Amb 16 anys el palmarès d’en Damià està al costat dels més grans. Acumula tres Ors en Matemàtiques, un d’ells Internacional i a l’espera d’un quart Or Internacional del Mediterrani, depenent de la decisió del Comitè Internacional; un Or nacional en Física, i tres Ors en Química, dos nacionals i un Iberoamericà, a més de diverses medalles de Bronze i Plata, en matemàtiques i química que aconseguí quan encara era més jove, tant nacionals com internacionals; i 15 primers premis provincials i autonòmics de matemàtiques, física i química.

 A més, ha rebut al final del seu Batxillerat la Matrícula d’Honor pel seus estudis, i fa pocs dies li arribà el títol del Superior de Valencià. També, en pocs dies rebrà el butlletí q

Damià Torres (segon esquerra)

ue l’acredita com a Professor de Piano (Grau Mitjà)

Actualment són quatre Universitats que ofereixen a Damià la Matrícula per a tota la carrera sense cap despesa: L’Imperial College (London) QUÍMICA;  Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona) MATEMÀTIQUES I FÍSICA; Universitat de València (Burjassot) MATEMÀTIQUES I QUÍMICA; i Universitat Politècnica de València (València) INGINYIERIA QUÍMICA.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here