Mor a Carcaixent un gossa maltractada trobada en un contenidor del fem

0
301

La passada nit del dimarts 27  va tindre lloc a Carcaixent un nou cas de maltractament animal quan uns veïns van trobar una gosseta dins del contenidor del fem en la zona del mercat. Ràpidament va botar l’alarma entre veïns, arribant a les xarxes socials i Ribercan, la protectora d’animals de la Ribera. L’estat de l’animal era d’extrema gravetat, atropellat i agonizant havia sigut tirat al contenidor encara amb vida.

No pogueren salvar-li la vida

El gos va morir poc després de trobar-lo

La ràpida actuació i l’assitència del veterinari lamentablement no van poder salvar-li la vida, ja que es trobava en un estat de màxima gravetat, de manera que va haver de ser sedat i dormit. La protectora d’animals Ribercan lamenta profundament que es continuen produint estos esdeveniment a què asseguren acompanya una falta terrible de respecte pels animals i la conscienciació per la seua protecció e insistix en la importància de l’enduriment de les lleis contra el maltractament animal i l’abandonament. Els veïns han quedat consternats davant de la falta d’escrúpols dels responsables de tal atrocitat, en una localitat on són constants els esdeveniments en els carrers i xarrades educatives en els col·legis per part de Ribercan, tenint una gran acceptació pels habitants i un suport generalitzat. Tots els col·lectius lamenten la mort de l’animal i esperen puga donar-se amb els responsables.


Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here