La UD At Carcaixent derrota el SD Sueca (1-0) però baixa a Primera Regional

0
303

El partit de futbol disputat ahir en Quatre Camins de la jornada 34 i última de Preferent, Grup III,  entre el UD At Carcaixent i el SD Sueca, acabà amb el resultat de 1-0, resultat que no ha sigut suficient perquè el Carcaixent mantinguera la categoría.Els carcaixentins acompanuaran el CF Gandia, i UD Castellonense en el descens.

 Altres resultats:

FC Canalense, 2 – CD Javea, 1  /  At Alginet, 2 – CD Contestano, 0, i el que interesava als carcaixentins,  Pego, 1 – UD Canals, 0.

La primera part, ha sigut molt igualada, on els dos equips han fet un joc molt paregut, alternant-se en jugades d’atac, sense conseqüències, amb joc per les bandes, sense un domindor clar en el terreny de joc, i amb escasses ocasions de gol.

La segona part, ha començat, coneixent-se els resultats que s’estaven donant en els altres partits, i que si continuaven així i el Carcaixent guanyava, podria seguir en la preferent, i els hmos de Timor han estirat les linies a la cerca d’eixe gol que podria mantindre vius. En el 50’, podría haver arribat la transquilidad dels hòmens de Timor, si Xavi Aliaga, haguera transformat el penal, que li havia fet Ferran, i que el jove porter del Sueca, David Ferragud (Zubi) , ha enviat el baló a córner.

En el 76’, Llinares envia un va belar des de la part dreta, i Eusebia que es trobava en l’àrea xicoteta, ho remata de cap al fons de la xarxa, sense poder fer res el porter del Sueca. En ixe moment, l’afició del Carcaixent, ha exclatat d’alegris, al vorer que el seu equip acariciava la permanencia.

Acabat el partit, els jugadors i cos técnic del Carcaixent, s’han quedat al mig del camp, així com la majoria d’aficionats no volien anar-se, fins es coneguera el resultat del Pego, que encara continuava jugant-se, i Xopa en l’últim minut, marca el gol de la salvació del Pego, que ha caigut com un poal d’aigüa freda en els Quatre Camins, certificant el descens de categoría del Carcaixent.

Ficha técnica

Àrbitre, Jose Antonio Sánchez Bonache, assistit en les bandes, per Francisco JavierSapiña López, comasistent 1er, i Alvaro Vidal Bonilla, com asistent 2on.

Bona actuació del trio arbitral.

Targetes grogues, als locals, Alexis Sanchez, i Rpoll, i als visitants, Tino, Ferrán, Hugo i Adrià.

Gols: 1-9 Eusebio, 76’’

Alineacions

UD Atletic Carcaixent – Entrenador, Timor

Equip: Marcos López (p), Ferrando, Miquel, Vicent Andrés (c), Juan Vicente Fuentes, Alexis Sanchez, Vicent Ripoll, Fernando Morant (Adrián Pérez, 64’), Adrián Guillem (Andreu LLinares,  66’), Xavi Aliaga (Eusebio Sellens, 55’) i Daniel Zapata (Garrigues, 77’).

SD  Sueca – Entrenador, Gerardo Ortells

Equip: David Ferragud(Zubi), Sergi Colomer (Borito 46’), Josep Victoria, Ximo Enguix (Calzado 46’), Toni, Coke, Silvio (Adriá, 10’), Hugo, Tino, Ferran Ramirez (Gramage, 76’) y Joan Fos.

ELS CADETS CAMPIONS

Abans del partit es va retre “h

Els cadets han pujat de categoria

omenatge al UD Atletic Carcaixent “A”, per haver guanyat la Lliga de 2a Regional de Cadets, Grupo13, i pujat a la 1ª Regional

Entrenador, Angel Gimeno   -2on entrenador, Alex Richart

Equip format per: Oscar López, Alex Comsa, Rafa Navarro, Enric Roch, Victor Bou, Salva Mengual, Sento Selma, Raul Esteve, Alexandre Peris, Ivan Pelufo, Carlos Hidalgo, Jose Vte. Boscá, Ivan Camarena, Joel Andrés, Carlos Oliver, Sergio Rubio, Alberto Vaya, Alfonso de Haros, Marc Oliver, Adrian Lorente., màxim golejador de l’equip, amb 31 gols

Estadistica: 1ers, amb 71 punts, 23 partits guanyats, 2 empatats i 1 perdut,146 gols a favor i 23 en contra

Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here