Mónica Oltra en Carlet: «El PP ha confós majoria absoluta amb poder absolut·

1
554
Mónica Oltra envoltada de dones a Carlet

 Dones amb Compromís ha organitzat a Carlet un acte de suport a la diputada Mònica Oltra. El dinar, amb gent del col·lectiu local de Compromís i amb Dones amb Compromís de la Ribera Alta i Baixa, ha estat un emotiu acte on Mònica ha explicat la situació viscuda després que les Corts Valencianes varen suspendre la sessió de la setmana passada per la seua negativa a abandonar l’hemicicle quan va estar injustament expulsada, ja que no es va sentir el segon advertiment del president a causa del soroll produït per l’oposició del PP.

Estic convençuda que el PP no prendrà cap sanció perquè saben que no tenen raó i perquè saben que estan fora de la llei. El PP ha confós majoria absoluta amb poder absolut”, ha dit Mònica Oltra, que també ha criticat amb duresa les declaracions masclistes del candidat del PP al Parlament europeu.

D’altra banda, també s’ha volgut donar suport a la campanya de les eleccions al Parlament europeu i al candidat de Compromís-Primavera Europea, Jordi Sebastià. “Ens hem plantat a València i anem a plantar-nos a Europa”.

Entre les persones assistents, a més de la portaveu local, Maria Josep Ortega, hi han estat la secretària d’organització de Compromís, Àgueda Micó; la coordinadora de Dones amb Compromís de la Ribera del Xúquer, Maria Talens; la secretària de la sectorial de Dones amb Compromís, Bàrbara Peris; a més de la candidata a Europa Reis Gallego i representants de Dones amb Compromís de tot el país.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here