La campanya de la tomaca de El Perelló arranca amb la II Subhasta Solidària

0
152

• En la primera edició el Restaurant La Tertúlia de Sueca va ser el màxim licitador, aconseguint les 10 caixes amb els 50 quilos de tomaques de El Perelló d’eixa temporada, amb una licitació de 680 euros.

Esta subhasta organitzada per la Cooperativa Unió Protectora de El Perelló amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de El Perelló, es realitza a favor de Cáritas Parroquials.

Este primer acte benèfic marca l’arrancada de la campanya de la tomaca que continuarà la seua promoció amb la tercera edició de la Fira Gastronòmica “Tómate El Perelló”, que s’iniciarà el pròxim 6 de juny amb la participació de més de 50 expositors.

El preu d’eixida és de 100 euros, en format de subhasta a l’alça. Tots els professionals d’hostaleria i alimentació que desitgen participar poden contactar amb l’Ajuntament de El Perelló per a formalitzar la seua inscripció.

“LA MILLOR TOMACA DEL MÓN”

En pocs anys la varietat valenciana de tomaca d’El Perelló ha aconseguit diferenciar-se per la seua qualitat i passar d’una producció limitada de 40.000 quilos, fa 4 anys, als més de 400.000 quilos que es preveuen per a la campanya de 2014.

Les expectatives per a enguany són molt bones ja que, a pesar que la tomaca de El Perelló és un producte difícil de produir i comercialitzar, cada vegada és més valorat pels consumidors finals, la qual cosa ha permés incrementar la demanda i augmentar
considerablement la producció.

Cultivat en un sistema dunar i regat amb aigua de L’Albufera, la tomaca de El Perelló és una varietat oberta, diferent pel seu sabor, textura i aroma. És un producte tradicional i de temporada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here