Damiá Torres guanya la XVII Mediterranean Mathematics Competition a Requena

0
168
L’estudiant d’Alginet Damiá Torres Latorre ha sumat enguany sis de sis competicions en

D. Torres, A. Martínez i A. Martos

guanyar estes dissabte la XVII Mediterranean Mathematics Competiticion disputada a Requena.

Or en la 1a. Olimpiada Barcelona Tech Mathcontest 2014, Or en L’Olimpíada Matemàtica Espanyola, Or en L’Olimpíada de Física d’Espanya, Or ( i guanyador absolut) en L’Olimpíada de Química d’Espanya i, Primer a »La Cangur» 2014 del País Valencià.
La Mediterranean Mathematics Competition 2014 és una competició Internacional de gran prestigi, i d’una dificultat superior a la OME-Olimpíada Matemàtica Espanyola-.
Avui han competit 15 persones de tot l’Estat (ors, plates i bronzes de l’Olimpíada Nacional, on Damià aconseguí un or aquest any 2014, també a Requena). I també en 11 països més han celebrat la mateixa competició. Després d’uns mesos arriben els resultats finals de tots els Països. De moment Damià ha quedat Primer avui, però encara no sabem quina Mellada li donarà el Comité Internacional, donat que han de comparar tots els resultats de tots els Països. Però el que és segur és que ha aconseguit un nou premi Internacional.
L’any 2013 quedà primer d’Espanya en la XVI Mediterranean Mathematics Competition 2013, i després li enviaren el Diploma amb L’Or en aquesta competició.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here