El derby L’Acúdia-Algemesí acaba en tables (2-2)

0
251

El passat diumenge va disputar en Els Arcs de l’Alcúdia, el partit de futbol, corresponent a la Jornada 25 del Grup V, de 1ª Categoria Regional, entre UE L’Alcúdia (3er) i Algemesí CF (1er), amb resultat final d’empat a 2.

 Partit de futbol disputat e intens,  en el que els dos equips, anaven a per la victòria,animats per les seues aficions, on els d’Algemesí posaren mes festa que els locals.

Els dos equips tenien interessos diferents, però i portants en este partit, a falta de 5, per acabar la lliga. L’Algemesí, per augmentar la seua diferencia de 8 punts, al Silla (2on), i al 3er, L’Alcúdia. Encara que haguera guanyat l’Algemesí, no tindria matemàticament el ascens, encara que va ser difícil, sinó impossible, que ningú heu impedirà. L’Alcúdia, per a mantindré les esperances, n la seua disputa del 2on lloc, front al Silla.

En el primer minut de joc, Vicent Campos, en una gran jugada i desorientació de la saga visitant, aconsegueix el primer gol de l’Alcúdia, davant la incredulitat i ràbia de Burguete, entrenador de l’Algemesí. La resta de la primera part va ser un voler i no poder per part dels dos equips, fins que arribarà el 41’, que li arriba un baló a Salva Mendoza dins l’àrea i bat a ras de gespa al porter Pepelu, establint l’empat a 1.

La segona part, ha sigut diferent a la primera, ja que el resultat no cobria les perspectives de ningú dels dos equips, i s’ha vist un millor futbol, amb mes intensitat i ganes per part dels dos equips, que buscaven el guanyar. Campos, ha sigut el davanter que mes ha molestat a la defensa visitant, no deixant cap baló per perdut, i cercant la porteria de Camilo.

Minut 60, Grego, ú dels davanters mes actius del visitants, rep un passe de Mendoza, i de xut a mitja altura, bat a Pepelu, delatant-se en el marcador a l’Alcúdia, i establint el 1-2. La bogeria en la grada on estaven els aficionats visitants, no s’ha fet esperar, i davant el perill, al llançaments de petards, ha tingut que intervindré la Policia Local i Guardia Civil.

A partir d’este gol, el partit a entrat en una fase, en la que tot podria valer, menys el fer futbol, on l’àrbitre ha tingut la serenitat i bon fer, de no caure en els embolics.

Minut 88, Carlos Cervero, fa el gol de l’empat, que seria el resultat final, davant la incredulitat de Burguete.

Final del partit amb empat a dos, que a tenor de lo vist a lo llaga del partit, es pot considerar just, el repartiment de punts.

 .- Fitxa tècnica

Àrbitre: Rubén Manjón Lopez. Molt bé. Damunt de les jugades, aplicant la llei de l’avantatge, i mantenint el mateix criteri per als dos equips.

Resultat

UE L’Alcúdia, 2 – Campos (1’), Cerveró (88’)

Algemesí CF, 2 – Mendoza (41’), Gregor (60’)

Targetes grogues

UE L’Alcúdia: Marcelino, Adnan, Cerveró, Campos.

Algemesí CF: Juanito, Puchol, Marcos, Pol, Baldres.

Amonestació al delegat de l’equip Algemesí, 35’, i la seua expulsió, 79’, de la banqueta.

Alineacions

UE L’Alcúdia – Entrenador: Pep Cervero

Equip: Pepelu(p), Jaume (Migue), Dani, Carlos Cerveró, Adnan, Marcelino, José Luis Sanz,

Hèctor (Horacio), Vicent Cardona (Costa), Sergio Buendia (Mohamed), Vicent Campos.

 

Algemesi CF: Camilo (p), Xisco Baldrés, Pascu Adsuar, Bernat Pol (Pelaez), Juanito, Jairo Camarasa, Vicent Colomer (Moreno), Puchol, Juan A. Rodenes (Iñaki), Salvador Mendoza Modesto), Sergio Grego.

.- Proxims partits – Jornada 26

UD Balompie Alfafar (14º) – UE L’Alcúdia (3er)  – Algemesí CF (1er) – Alginet B (últim)

.- UE L’Alcúdia “B”, 1 (Vicent Morote)   –  UD Benimodo, 0

Àrbitre: Jesús Martí Richart, Delegació La Ribera (Alberic)

Equips

UE L’Alcúdia “B” – Entrenador: Roberto Granero

Equip: Eric Gómez, Daniel Benavent, Enric Cerdá, Andres Garcia, Jesus Cervera (Jaume Part), Javier Ortega, Javier Ribes (Jose M. Oviedo), Juan Sampedro, Diego Ariel (Josep Benavent), Vicent Morote, Francisco Iglesias (Andrés Martin).

UD Benimodo – Entrenador: Roberto Sánchez

Equip: Juan Pedro, Alos, Arenes, Santi, Bernardo, Xusi, Ramón (Juan Carlos), David, Juanma, Dani, Arenes 2 (Jose).

“Primo”

En torn a tots els equips de futbol que compon la UE L’Alcúdia, hi ha una persona, que no para en ajudar i facilitar coses que li demanen els jugadors, i a mes els del L’Alcúdia B, que es el delegat, i no sols als equips de casa, sinó també als que venen de fora, en refereix a Rubén Gil “Primo”, que els trobaran en tots els actes de futbol que es fasa en L’Alcúdia.

.- Toni Burguete, entrenador del Algemesí CF, “L’Alcúdia cal tindre-li molt respecte, tenen grans jugadors, i nosaltres hem vingut a fer el nostre partit, esperant arrere, hem tingut mala sort al rebre un gol en la primera part, i ens ha complicat molt el nostre plantejament. Jo estic molt content amb la resposta de l’equip.” El futbol és qüestió de cor, i ells no han desplegat un futbol molt vistós en la segona part, però han posat molt cor. Nosaltres a arrel d’empatar, i fer el segon gol, ens hem dedicat un poc a veure vindre , i hem tingut mala sort al filar molt fi, en la part defensiva, en el segon gol encaixat. Nos ha faltada concentració, i no és la primera vegada que ens ha torrat esta temporada. Però mirant tot el que portem de temporada, cal estar molt mes que content amb este equip.»

.- Juan Romera Navalón, President de l’Algemesí CF

¿Pot ser l’Alcúdia, l’equip que mes “guerra els a donat?

“De fet ens va guanyar en casa nostra, i ací hem empatat. Però tinc que reconèixer com amant del futbol, que l’equip del Silla m’ha agrada mes, sense menysprear a l’Alcúdia, com a equip”

¿Tenen equip per afrontar la preferent?

“Per a mantindre-ho caldria reforçar-ho. El que tenim actualment ha sigut per a pujar-ho, i el fet està que des del primer partit que anem líders.

Del partit, guanyar o empatar ens afavoria, perquè continuàvem mantenint la diferència de punts, i queden per davant 5 partits, 15 punts en joc.  D’haver guanyat, tindríem un peu i mig dalt”

Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here