Bastidas critica que els alumnes de l’EPA d’Alzira es manifesten el dimecres sant

2
226
Recent assemblea on s’aprovaren les mesures de protesta

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha mostrat hui la seua contrarietat en conèixer per la Delegació de Govern que els alumnes de l’Escola Permanent d’Adults d’Alzira es manifestaran el dimecres de la pròxima Setmana Santa, en considerar que «pretenen robar protagonisme als 8.000 confrares d’Alzira».

Bastidas, ha aprofitat el contacte amb els mitjans de comunicació pel Pla Especial de Protecció de la Vila, per demanar que «reflexionen els instigadors indirectes» de la protesta.

La manifestació convocada pels estudiantes de l’Enric Valor començará a les 7 de la vesprada a les instal.lacions de l’EPA i continuarà per les avingudes Blasco Ibáñez, Sants Patrons i Luis Suñer per finalitzar a la Plaça del Carbó davant la Casa Consistorial.

L’alumnat s’oposa al trasllat que projecta l’equip de govern de les actuals instal.lacions a les antigues aules del Federico Garcia Sanchiz, en entendre que estaran en «pitjors condicions» i que l’ajuntament «s’estalviaria» els prop de 200.000 euros que costarà la rehabilitació segons reconegué la pròpia alcaldessa, que pretèn aprofitar l’actual EPA per ubicar l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Fons de l’Associació d’Alumnes han manifestat a Riberaexpress que «entre les 7 i les 9 de la vesprada, hora prevista per a la manifestació no hi ha programat el dimecres sant cap processó» i que per això han elegit este horari.

2 Comentarios

  1. Sòc un alumne de Enric Valor i pensé anar a la manifestació,perque estic en contra de tot lo que vol fer l’Ajuntament.FER UN GASTO INNECESARI no fa falta en estos moments,que penen be les coses que no estem per a malgastar els diners.Més messures per a palear l’atur.

  2. Mira tu, jo no m’havia enterat de la manifestació i gràcies a la alcaldessa ara podré anar. Les escoles d’adults són molt necessàries, més inclús que mantindre a aquesta alcaldessa. Perdó per l’última frase però ella s’ho guanya a pols. Per anar de bona i després no fer res per millorar les condicions dels més necessitats, sino dels què li facen la rosca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here